Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Αυτιάς… τους έριξε στα αυτιά!

Ο Αυτιάς… τους έριξε στα αυτιά!

Παρά λίγο ισοβαθμία Καμπουράκη, Οικονομέα με Παπαδάκη που ετοιμάζει αντεπίθεση

Ησυχία φαίνεται πως δεν θα βρουν οι πρωταγωνιστές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης με τις συνεχείς ανακατατάξεις. Έτσι χθες, Τετάρτη 3 Μαρτίου, ο Γιώργος Αυτιάς πήρε το αίμα του -και τις τηλεθεάσεις!- πίσω, με αποτέλεσμα να περάσει την πρώτη θέση.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Καμπουράκης –Οικονομέας με ελάχιστη διαφορά (μόλις 0,1%) από τον Γιώργο Παπαδάκη που φαίνεται πως δεν θα το βάλει εύκολα κάτω και γι’ αυτό σήμερα στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα» ξαναβρέθηκε ο Στρατής Λιαρέλλης. Μπορεί να ήταν λόγω επικαιρότητας όπως είπαν αλλά αν είναι καλά τα σημερινά νούμερα τηλεθέασης τότε θεωρείται σίγουρο πως… η επικαιρότητα θα τον αναγκάσει σύντομα να ξαναπιάσει καρέκλα στο πλατό της εκπομπής.

Προς το παρόν όμως, ας δούμε τη χθεσινή κατάταξη που υπήρξε από τα νούμερα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 22,3%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 19,5%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 19,4%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης-ΝΕΤ) 9,6%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 8,9%

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε και τις τηλεθεάσεις που σημείωσαν οι τρεις εκπομπές που ξεκινούν νωρίτερα από τις υπόλοιπες. Κι αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού είναι κάτι που έχουν προσέξει και στα υπόλοιπα κανάλια, οπότε θεωρείται σίγουρο ότι σύντομα και στον ΑΝΤ1 (αλλά και στο Mega όσο κι αν υπάρχουν έντονες αντιδράσεις) θα ξεκινούν νωρίτερα. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης από τις 6 μέχρι τις 7 ανάμεσα στις τρεις εκπομπές είναι οι εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 25,2%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης-ΝΕΤ) 19,8%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 13,6%

Τέλος, όπως κάθε μέρα αξίζει να αναφέρουμε τις infotainment εκπομπές, δηλαδή την «Πρωινή μελέτη» του STAR και το «Πάνω στην ώρα» του ALPHA, αναφέροντας και τις τηλεθεάσεις στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρουν κυρίως τα δύο αυτά κανάλια! Συγκεκριμένα λοιπόν οι τηλεθεάσεις των δύο εκπομπών είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 9,3% και στο νεανικό κοινό 17,2%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 7,2% και στο νεανικό κοινό 9,7%

Έτσι έχετε και σήμερα πλήρη ενημέρωση για το τι τηλεθεάσεις έφερε η κάθε εκπομπή στο κανάλι της! Και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit σε κάποια κανάλια την… άκουσαν από την έφοδο του Αυτιά και πρόκειται να πάρουν δραστικά μέτρα, μπας και πάρουν και νούμερα τηλεθέασης. Το σίγουρο είναι ότι η μάχη στην τηλεοπτική αρένα ξεκινά από πολύ νωρίς!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε