Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο «Big Brother» προσπαθεί να ρεφάρει αλλά…

Μπορεί να έχει πάρει παράταση αλλά δεν λέει να πάρει άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης. Ο λόγος για το «Big Brother» του ALPHA που συνεχίζει να διαγράφει χαμηλές πτήσεις στις τηλεθεάσεις.

 Βέβαια, ενώ το ριάλιτι ήταν να μας αποχαιρετήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, τελικά θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Είναι φανερό ότι με την απόφασή τους αυτή οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας δεν ευελπιστούν ότι ξαφνικά το ριάλιτι θα… σκίσει στις τηλεθεάσεις αλλά το κρατούν επειδή θα τους γεμίζει το πρόγραμμα, ελπίζοντας ότι έτσι θα καταφέρουν να ρεφάρουν για όλα αυτά τα πακέτα που τους κόστισε ο «Μεγάλος Αδερφός». Δεν είναι τυχαίο που οι υπεύθυνοι του ALPHA προγραμμάτισαν να κάνουν αλλαγή χρόνου με τους έγκλειστους του ριάλιτι. Το σπίτι, τους έγκλειστους, το πρόγραμμα το έχουν, οπότε θα γεμίσουν το πρόγραμμα του καναλιού με το ριάλιτι.

Και χθες πάντως, το live του ριάλιτι έμεινε αρκετά πίσω από το αντίπαλο πρόγραμμα του MEGA. Το «Just the two of us» κέρδισε και μάλιστα με αρκετή διαφορά το «Big Brother» αφού το talent show σημείωσε μέσο όρο 28,6 ενώ το ριάλιτι έκανε 16,8. Για την… ιστορία να αναφέρουμε ότι από το talent show το αποχώρησε η Ραλλία Χρηστίδου με τον Αντώνη Βλοντάκη και από το ριάλιτι του ALPHA αποχώρησε η Χριστίνα.

Στο σημείο αυτό βέβαια, να πούμε ότι θα έχει ενδιαφέρον που την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο «Big Brother» θα κονταροχτυπηθεί με το «X Factor» του ΑΝΤ1. Βέβαια, από αυτή τη μάχη, πράττοντας πολύ σωστά, θα απέχει η Ρούλα Κορομηλά που θα προτιμήσει να κάνει πρωτοχρονιά μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τη μάχη με το Σάκη Ρουβά.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε