Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο διαφορετικός τηλεοπτικά ρόλος της Νάντιας Μπουλέ

Ο διαφορετικός τηλεοπτικά ρόλος της Νάντιας Μπουλέ

Είναι από τα πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίου που έχουν ακούσει πολλά και για την επαγγελματική της πορεία αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο η Νάντια Μπουλέ δεν φαίνεται να δίνει σημασία στα… παρατράγουδα και συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της.

Τη φετινή μάλιστα σεζόν η παρουσιάστρια ανέλαβε να παρουσιάσει το «Black out» που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τις εκπομπές που είχε παρουσιάσει στο παρελθόν. Και μπορεί πολλοί να διαφωνούν με το concept του αλλά ωστόσο παραδέχτηκαν ότι η Μπουλέ τα πήγε πολύ καλά στην παρουσίασή του. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια θα αναλάβει έναν διαφορετικό τηλεοπτικά ρόλο.

Συγκεκριμένα η Νάντια Μπουλέ θα εμφανιστεί στην τηλεόραση όχι για να παρουσιάσει κάποια εκπομπή αλλά ούτε και ως καλεσμένη για να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την τηλεοπτική πορεία της. Αυτή τη φορά η Νάντια θα πιάσει το μικρόφωνο και θα μας «ταξιδέψει» με τη φωνή της ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, στις 9 το βράδυ, η Νάντια Μπουλέ με την Ελένη Πέτα και το Γιώργο Περή είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Τραγούδια της οθόνης» που παρουσιάζει η Μαρία Λεκάκη στην ΕΤ3. Έτσι η Μπουλέ δεν θα απαντήσει στις ερωτήσεις της οικοδέσποινας για το επόμενο βήμα της στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά θα μας οδηγήσει στα αγαπημένα μονοπάτια του κινηματογράφου ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες από ελληνικές ταινίες.

Μπορεί το τραγούδι να μην είναι κάτι καινούργιο για τη Νάντια αφού έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές έχοντας αποδείξει μάλιστα ότι διαθέτει πολύ ωραία φωνή και ερμηνεία, αλλά είναι από τις σπάνιες φορές που εμφανίζεται τηλεοπτικά ως ερμηνεύτρια κι όχι ως παρουσιάστρια. Όσοι λοιπόν δεν την έχετε δει –και ακούσει- σε αυτό το ρόλο της, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε την εκπομπή της ΕΤ3 και είναι σίγουρο ότι θα σας κερδίσει!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε