Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Έκτορας Μποτρίνι μαγειρεύει για τους ηγέτες της Ευρώπης

Ο Έκτορας Μποτρίνι μαγειρεύει για τους ηγέτες της Ευρώπης

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σεφ. Με την εκπομπή του μάλιστα «Εφιάλτης στην κουζίνα» στον ALPHA ο Έκτορας Μποτρίνι απέδειξε ότι μπορεί να μαγειρέψει πολύ καλά και τις… τηλεθεάσεις.

Μπορεί φέτος η εκπομπή του λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο να μην πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση του καναλιού της Κάντζας αλλά αυτό μάλλον δεν επηρέασε τον καταξιωμένο σεφ. Μπορεί λοιπόν να μην μαγειρεύει για τους τηλεθεατές αλλά θα μαγειρέψει για τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ως γνωστό, από τον Ιούλιο έως και το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, την προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει η Κύπρος. Ο Μποτρίνι λοιπόν θα είναι ο υπεύθυνος για τα γεύματα των ηγετών των κρατών μελών που θα μετέχουν στις συσκέψεις. Έτσι οι πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τρώνε διά χειρός Μποτρίνι που θα τους ετοιμάζει όχι μόνο παραδοσιακές συνταγές της Κύπρου αλλά και ελληνικές κάνοντας σίγουρα όλους να φάνε καλά!

Και μην πιστεύετε ότι ο Έκτορας Μποτρίνι ανάλαβε τη συγκεκριμένη εργασία λόγω Κύπρου. Ο γνωστός σεφ κέρδισε τη θέση του στην κουζίνα μετά από διαγωνισμό που πραγματοποιείται κάθε εξάμηνο και στον οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι μάγειρες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι ο Έκτορας Μποτρίνι κέρδισε το διαγωνισμό με την… κουτάλα του και θα σερβίρει το δεύτερο εξάμηνο του 2012 τους υψηλούς καλεσμένους του. Αυτοί τουλάχιστον θα φάνε καλά. Αλί σε εμάς…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε