Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Φλωρινιώτης… δεν πούλησε τη «Φίρμα» του

Η επιθυμία του Γιάννη Φλωρινιώτη να συμμετέχει στο «Fab 5» του ΑΝΤ1 προκάλεσε πολλά προβλήματα με αποκορύφωμα την απόλυση του Ηλία Ψινάκη από την εκπομπή.

Τελικά το γύρισμα έγινε και η εκπομπή προβλήθηκε χθες. Το αποτέλεσμα; Το «Fab 5» όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο του αντίπαλο, δηλαδή τους «Master Chef Junior» αλλά έχασε στη μάχη της τηλεθέασης και από τους «Σπεσιαλίστες», την ξένη ταινία που μετέδωσε το STAR.

Συγκεκριμένα, οι λιλιπούτειοι σεφ του MEGA σημείωσαν μέσο όρο 28,6 στο γενικό σύνολο και 33,6 στο δυναμικό κοινό ενώ «Οι σπεσιαλίστες» έφεραν στο STAR 19,2 και 21,3, αντίστοιχα. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης όμως έκανε τους fabulous του ANT1 να πέσουν σε τηλεθέαση σημειώνοντας 17,4 στο γενικό σύνολο και 10,5 στο δυναμικό κοινό. Έτσι αποδείχθηκε ότι παρά το πολύ μοντέρνο και έξυπνο βίντεο κλιπ «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα;» που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καπετανίδης και που ήταν ο σκοπός του «Fab 5», τελικά ο Φλωρινιώτης… δεν πούλησε.

Έτσι, σήμερα το πρωί που πήγε το ραβασάκι της Nielsen στο Μαρούσι μπορεί να στεναχωρήθηκαν από τις χαμηλές επιδόσεις των fabulous τους, αλλά συγχρόνως… χάρηκαν αφού δικαιώθηκαν για τις αντιρρήσεις που είχαν για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε