Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Γ.Παπαδάκης έκανε… μπαμ όταν βρέθηκε πετρέλαιο στο σπίτι του-Video

Ο Γ.Παπαδάκης έκανε… μπαμ όταν βρέθηκε πετρέλαιο στο σπίτι του-Video

Είναι από τους ανθρώπους που δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους και τα λέει όλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Παπαδάκης έχει… εκραγεί με όσα συμβαίνουν στην πολιτική και κοινωνική σκηνή της χώρας μας κι έχει κατακεραυνώσει τους ιθύνοντες.

Ωστόσο, πριν από χρόνια, ο «πατριάρχης» των πρωινών ενημερωτικών σταθμών, είχε κάνει… μπαμ από τα νεύρα του και μάλιστα με κάποιον που πλέον, βρίσκεται καθημερινά μαζί του και μοιράζονται το ίδιο πλατό. Όπως πολύ καλά θα καταλάβατε, ο λόγος για το Χρήστο Φερεντίνο που παρουσίαζε το «Μπαμ» στον ΑΝΤ1 και μαζί με τους συνεργάτες του είχε στήσει φάρσα στο γνωστό δημοσιογράφο ότι βρήκαν πετρέλαιο στο σπίτι του και έπρεπε να το εγκαταλείψει άμεσα, μετά από απόφαση του δημοσίου με άραβες. Ο Παπαδάκης είχε πει τότε πως «όταν παίρνει αποφάσεις το ελληνικό δημόσιο, υποφέρουν οι έλληνες πολίτες»! Και όταν ήταν έτοιμος να κάνει το μεγάλο μπαμ, εμφανίστηκε ο Χρήστος Φερεντίνος. Τη φάρσα με τον τίτλο «Papadaki’s Oil», που μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που σας έχουμε, θα προβάλλει απόψε στις 10 το βράδυ, το «Laugh Attack».

Τι άλλο θα μας θυμίσουν οι Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στη σημερινή εκπομπή τους στον ΑΝΤ1;

Τη Σόφη Ζαννίνου να κάνει Μπαμ όταν μπαίνει σ’ ένα ταξί και βγαίνει εκτός εαυτού. Τη Σοφία Βόσσου που πηγαίνει για καφέ με τον Σπύρο Σπυράκο, αλλά το Μπαμ τους ανάβει φωτιές! Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγαίνει με τους αδερφούς Κατσάμπα στους δρόμους της Αθήνας για καντάδες και βάζει «Στην πρίζα» κόσμο και κοσμάκη! Ο Μάρκος Σεφερλής υποδύεται τον αδελφό του Κώστα Μυλωνά και οι πιο «κουφές» συμβουλές προς τους επιβάτες… πάνε κι έρχονται με το «Ταξί»!

Ευκαιρία λοιπόν να θυμηθούμε κάποιες αστείες στιγμές από το παρελθόν και να γελάσουμε!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε