Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο… γάμος του Αρναούτογλου με τη Σταμάτη

Ο… γάμος του Αρναούτογλου με τη Σταμάτη

Ως καινούργιο τηλεοπτικό «ζευγάρι» παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Σάσα Σταμάτη, καθώς δημοσιεύματα θέλουν  τον παρουσιαστή να έχει δίπλα του την επόμενη σεζόν στη βραδινή εκπομπή του τη δημοσιογράφο.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα δημοσιεύματα τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκέφτονται να «παντρέψουν» τον Αρναούτογλου με τη Σταμάτη σε μία βραδινή εκπομπή που θα αντικαταστήσει τα «Καρντάσιανς»! Ποια είναι όμως η αλήθεια; Όντως στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν να κάνουν τέτοιον… γάμο;

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι τέτοια σκέψη δεν έχει περάσει ούτε από το μυαλό των στελεχών του ΑΝΤ1 που ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο… πάντρεμα μόνο από δημοσιεύματα. Βέβαια είναι επίσης αλήθεια πως ένας τέτοιος «γάμος» ίσως και να εξυπηρετούσε τους σκοπούς μιας εκπομπής αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διατηρεί το προφίλ του «καλού παιδιού» και σπάνια δυσκολεύει τους καλεσμένους με ερωτήσεις, ενώ η Σάσα Σταμάτη εμφανίζεται πιο… αδίσταχτη στο σχολιασμό με αποτέλεσμα όμως ορισμένες φορές να ξεπερνά τα όρια και να αναγκάζεται να «πάρει» πίσω ατυχή σχόλιά της!

Ωστόσο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 μου διευκρίνισε ότι δεν έχουν κάνει ποτέ τέτοια σκέψη, τονίζοντάς μου δε ότι η Σταμάτη θα παραμείνει στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Όσον αφορά δε το τι θα κάνει ο Άρνι την επόμενη σεζόν είναι ακόμα υπό συζήτηση αφού και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από τη συνεργασία.

Εκτός λοιπόν από το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ο Αρναούτογλου θα κάνει και μία βραδινή εκπομπή για την οποία όμως θα συζητήσουν αφού ξεκαθαρίσει το θολό τηλεοπτικό τοπίο από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Από το πλαίσιο της συνεργασίας τους μάλιστα δεν έχουν ακόμα αποκλείσει τα «Καρντάσιανς» αλλά όλα θα μπουν στο τραπέζι όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο «γάμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Σάσα Σταμάτη δεν είναι στα σχέδιά τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε