Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στον ALPHA

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στον ALPHA

Αν και η συνεργασία τους διακόπηκε ξαφνικά τελικά αποδεικνύεται ότι συνεχίζουν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις! Έτσι λοιπόν όχι μόνο συνεργάζονται ξανά, αλλά φαίνεται ότι η σχέση τους είναι… οικογενειακή!

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο που μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη πρωταγωνιστούσαν στην καινούργια σειρά του ALPHA «Μην με σκας» που δικαιολογημένα δεν κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές και αποφασίστηκε να σταματήσει η προβολή της. Ωστόσο η σχέση των δύο γνωστών ηθοποιών με τα στελέχη της Κάντζας παραμένει πολύ καλή και μάλιστα, όπως έχω πληροφορηθεί όλοι επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Προς το παρόν λοιπόν θα δούμε τον Γιάννη Μπέζο στο «Σόι σου» που θα αναστατώσει τους βασικούς ήρωες της δημοφιλούς σειράς.

 

 

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου τα μέλη της οικογένειας Τριανταφύλλου ξυπνούν χωρίς να έχουν την παραμικρή μνήμη για το πώς πέρασαν το χθεσινό τους βράδυ. Το σπίτι τους είναι άνω – κάτω αποδεικνύοντας ότι έγινε τρικούβερτο γλέντι, ενώ ένας «καθωσπρέπει» γείτονας κοιμάται μισόγυμνος μαζί με την Αντωνία!

 

 

Το γείτονα αυτόν, τον Πολύβιο Δελακούρτα, υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος, που είναι έξαλλος γιατί θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής. Η κατάσταση είναι μπερδεμένη και προσπαθούν να θυμηθούν τι ακριβώς συνέβη την προηγούμενη νύχτα και γιατί έχασαν ομαδικώς τη μνήμη τους!

 

 

Το σενάριο του επεισοδίου έχει γράψει ο Αντώνης Ανδρής και τίτλος του είναι «Χανγκόβερ», ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μορφονιός. Μέσα από τη σειρά «Το σόι σου» λοιπόν ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει ξανά στον ALPHA, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας με τον ηθοποιό προσπαθούν από την επόμενη σεζόν να έχουν πιο… μόνιμο πλαίσιο συνεργασίας!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε