Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Γιάννης Πετρίδης παραμένει στη ΝΕΤ 105,8 μέχρι…

Ο Γιάννης Πετρίδης παραμένει στη ΝΕΤ 105,8 μέχρι…

Τι δήλωσε στο Newsit ο καταξιωμένος ραδιοφωνικός παραγωγός

 Το όνομά του συνδέεται με το ραδιόφωνο, όσο λίγων στη χώρα μας. Ο Γιάννης Πετρίδης για 35 χρόνια μας ταξιδεύει μέσα από τα ερτζιανά στο χώρο της μουσικής. Από το 1975 που ο αείμνηστος Μάνος Χατζιδάκις του εμπιστεύθηκε την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μέχρι σήμερα μέσα από το ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο καταξιωμένος ραδιοφωνικός παραγωγός –κι όχι μόνο!- συνεχίζει, τα απογεύματα πλέον, να μας ταξιδεύει με τις μουσικές του επιλογές.

Μόνο που λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν με τους συμβασιούχους στην ΕΡΤ με πολλές από τις συμβάσεις που λήγουν τέλος Ιουνίου να μην ανανεώνονται, ο Γιάννης Πετρίδης κινδυνεύει,  ή μάλλον… οι ακροατές του ραδιοφώνου κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τις εκπομπές του!

Είναι ολοφάνερο όμως ότι ο Γιάννης Πετρίδης δεν μπορεί να… προδώσει όλους εμάς, τους πολυάριθμους φανατικούς ακροατές του που μεγαλώσαμε με τη φωνή του, επηρεαστήκαμε από τις επιλογές του και μας καθοδήγησε σε σωστούς και υπέροχους μουσικούς δρόμους. Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μαζί με το στενό συνεργάτη του, Κώστα Ζουγρή, αποφάσισαν να μείνουν στην ΕΡΤ χωρίς να πληρώνονται, συνεχίζοντας τις εκπομπές τους καθημερινά στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ μέχρι να βρεθεί λύση.

Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Πετρίδη, ο καταξιωμένος ραδιοφωνικός παραγωγός μας επιβεβαίωσε την απόφασή τους αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πράγματι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την εκπομπή αμισθί, μέχρι να δοθεί νόμιμη λύση στο θέμα των συμβασιούχων»!

Ελπίζουμε πως η λύση θα βρεθεί σύντομα και θα είναι αυτή που πρέπει και για το Γιάννη Πετρίδη αλλά και για πολλούς άλλους συμβασιούχους της ΕΡΤ που εργάζονται! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε