Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Γιώργος Αλκαίος κέρδισε τις εντυπώσεις και… συνεργασίες

Θετικά τα σχόλια των ξένων ΜΜΕ για την ελληνική συμμετοχή.

Τη μία συνέντευξη μετά την άλλη δίνει αυτές τις μέρες ο Γιώργος Αλκαίος. Ιδιαίτερα μετά τη χθεσινή εμφάνισή του στον ημιτελικό της Eurovision όλο και περισσότεροι είναι οι δημοσιογράφοι των άλλων χωρών που ζητούν να του κάνουν συνέντευξη αφού η αλήθεια είναι ότι ο Αλκαίος κέρδισε τις εντυπώσεις.

Βέβαια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο Αλκαίος δεν κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των ξένων ΜΜΕ αλλά κέρδισε και αρκετές δουλειές αφού αρκετοί παραγωγοί αλλά και τραγουδιστές άλλων χωρών του έχουν ζητήσει, πέρα από την όποια θέση κερδίσει το «ΟΠΑ» να διασκευάσουν το τραγούδι και για την πατρίδα τους. Και δεν είναι μόνο αυτό…! 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο Αλκαίος έχει δεχτεί προτάσεις να γράψει κι άλλα, καινούργια τραγούδια για καλλιτέχνες άλλων χωρών. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ήδη τραγούδια του γνωρίζουν επιτυχία στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το «Σημάδι» ήταν το πρώτο τραγούδι έλληνα καλλιτέχνη που μπήκε στη συλλογή του Buddha Bar της Γαλλίας, ότι το «Συρματόπλεγμα» έγινε το νικητήριο τραγούδι της Γαλατά Σαράι, όταν η γνωστή Τουρκική ομάδας κέρδισε το διηπειρωτικό κύπελλο και το κύπελλο ΟΥΕΦΑ και βέβαια την επιτυχία των Antique με το τραγούδι του «Όπα-Όπα». Είναι φανερό λοιπόν ότι ο δρόμος για τη Eurovision άνοιξε κι άλλους δρόμους για τον έλληνα δημιουργό. 

Προς το παρόν όμως, ο Γιώργος Αλκαίος and the Friends έχουν επικεντρωθεί στον τελικό διαγωνισμό της φετινής Eurovision. Κι ας ελπίσουμε πως και το Σάββατο δεν θα κερδίσουν μόνο τις εντυπώσεις αλλά και τις υψηλές βαθμολογίες των άλλων χωρών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε