Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Γιώργος Κυβέλλος στο τιμόνι της HEAVEN

Ο Γιώργος Κυβέλλος στο τιμόνι της HEAVEN

Βρίσκεται στο χώρο της δισκογραφίας εδώ και 40 χρόνια, έχοντας αναλάβει επιτελικές θέσεις σε αρκετές εταιρείες. Τώρα, σε μία πολύ δύσκολη και για τη μουσική βιομηχανία περίοδο, ο Γιώργος Κυβέλλος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στη HEAVEN MUSIC και τη HEAVEN LIVE.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Ομίλου ΑΝΤ1,

«Έχοντας διαγράψει πορεία 40 χρόνων σε κορυφαίες θέσεις των μεγαλύτερων δισκογραφικών εταιριών στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων με το Μάνο Χατζιδάκι, το Διονύση Σαββόπουλο, το Γιώργο Νταλάρα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Αντώνη Ρέμο.

Στους σημαντικότερους έως σήμερα σταθμούς της καριέρας του

ήταν το διάστημα 1983-1988 όπου διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΕΜΙ Music και σε συνεργασία με τον Μάνο Χατζιδάκι ιδρύθηκε η δισκογραφική ετικέτα ΣΕΙΡΙΟΣ. Το διάστημα 1988-1990 ίδρυσε ακόμα ένα πρωτοποριακό για την εποχή του label, την ΑΚΤΗ.

Το 1994, ανέλαβε τη συμπαραγωγή και την παρουσίαση μιας μοναδικής σειράς μουσικών αφιερωμάτων με τον τίτλο «Αυλαία», ενώ σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (2002-2005 και 2007-2010), διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου της ΕΡΤ σε θέματα Ραδιοφωνίας & Ειδικών προγραμμάτων.

Mε αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του Γιώργου Κυβέλλου, ο κ. Alexander Holland COO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα δήλωσε: “Σε μία ιδιαίτερα απαιτητική εποχή για τη μουσική βιομηχανία, είμαι βέβαιος ότι o Γιώργος Κυβέλλος, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις συνέργιες και την δυναμική του Ομίλου μας, θα εφαρμόσει μια καινοτόμο προσέγγιση με έμφαση στα νέα μέσα, δίνοντας έτσι μια νέα ώθηση στην εξέλιξη της Heaven Music και της Heaven Live”».

Οι δύσκολες συνθήκες στη μουσική βιομηχανία προκαλούν αρκετές αλλαγές, ανακατατάξεις και μεταγραφές καλλιτεχνών. Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα κάνει ο Γιώργος Κυβέλλος, καθώς και ποιοι καλλιτέχνες θα τον ακολουθήσουν στο Μαρούσι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε