Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Λεβέντης στην επιτροπή του «X Factor»

Ο Γιώργος Λεβέντης στην επιτροπή του «X Factor»

Είναι από τα αγαπημένα του «παιδιά» και το έχει υπό την εποπτεία του διεθνώς. Ο λόγος για τον Γιώργο Λεβέντη που ως Head of International για τη «Syco», την εταιρεία που έχει πολλά πετυχημένα προγράμματα, όπως το «X Factor», επιστρέφει στη χώρα μας και θα βρεθεί ξανά στην επιτροπή του talent show!

Όπως πρώτα είχαμε γράψει μέσα από το Newsit.gr το X FACTOR θα βγει τον Μάρτιο από τον ΣΚΑΪ και αυτή την περίοδο τα στελέχη του σταθμού είναι σε συνεχείς επαφές με τον Γιώργο Λεβέντη για το «παιδί» του. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Λεβέντης θα βρεθεί ξανά στην κριτική επιτροπή του talent show που θα βγει αυτή τη φορά από τον ΣΚΑΪ, έχοντας πείρα και σε αυτό το ρόλο, αφού ήταν και τις τρεις φορές στην κριτική επιτροπή του όταν προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1 και μάλιστα είχε κερδίσει τον τρίτο κύκλο του.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνιμα στην κριτική επιτροπή αφού άλλωστε οι υποχρεώσεις του στη «Syco» τον αναγκάζουν να είναι συνέχεια σε πολλές χώρες και δεν μπορεί να «δεθεί» με το κανάλι του Φαλήρου σε μόνιμη βάση. Σύμφωνα όμως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιώργος Λεβέντης θα είναι «επίτιμος κριτής» σε τρία από τα live του X FACTOR που θα μεταδώσει ο ΣΚΑΪ. Έτσι μαζί με τα τέσσερα μόνιμα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ακούσει και θα κρίνει τους διαγωνιζομένους.

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι τα τηλέφωνα του ΣΚΑΪ έχουν πάρει «φωτιά» και από κόσμο που θέλει να πάρει μέρος ως διαγωνιζόμενοι, αλλά και από γνωστά πρόσωπα του εγχώριου θεάματος που θέλουν να είναι στην κριτική επιτροπή. Οι οριστικές αποφάσεις όμως θα ληφθούν τις πρώτες ημέρες του καινούργιου χρόνου για να ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο τα γυρίσματα με την πρώτη φάση, των auditions, ώστε να επιλεγούν οι 64 διαγωνιζόμενοι που θα πάνε στην επόμενη φάση, του Bootcamp, όπου θα επιλεγούν οι 16 που θα διαγωνιστούν στα live…! Κι εκεί, σε τρία από τα live, εκτός από την τετραμελή κριτική επιτροπή, θα ακούσουν και την άποψη του επίτιμου μέλους της, του Γιώργου Λεβέντη που γνωρίζει πολύ καλά και τα περί μουσικής διεθνώς…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε