Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά για τις «χρυσές» προτάσεις που έχει δεχτεί

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά για τις «χρυσές» προτάσεις που έχει δεχτεί

Καταφέρνει μόνος του να κρατά τη… σημαία της ενημέρωσης στον ΑΝΤ1 αφού είναι η μόνη ενημερωτική εκπομπή του σταθμού.

Ο Γιώργος Παπαδάκης καταφέρνει να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις σε αντίθεση με το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Μαρίας Χούκλη που κινείται καθημερινά σε μονοψήφιους μέσους όρους τηλεθέασης. Λογικό λοιπόν πολλοί «ανταγωνιστές» να θέλουν να τον έχουν υπό τη σκέπη τους ώστε να τους φέρνει τα… καλά μαντάτα της AGB.

Πολλά χρόνια τώρα ακούγονται διάφορες φήμες περί προτάσεων στο γνωστό δημοσιογράφο αλλά ποτέ, ούτε ο ίδιος, δεν επιβεβαίωνε ή διέψευδε τα όσα ακούγονταν και γράφονταν. Τώρα όμως ο γνωστός δημοσιογράφος τα είπε όλα και μάλιστα με νούμερα!

Σε συνέντευξή του στην «Espresso της Κυριακής» ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε πως

«από το MEGA υπήρξανε τρεις προτάσεις σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Πολύ σοβαρές και πολύ σημαντικές. Δύο φορές από το STAR, δύο από τον ALPHA και μια φορά από το ALTER. Προτάσεις μου έχουν γίνει και από την ΕΡΤ. Μάλιστα η τελευταία πρόταση από τη δημόσια τηλεόραση ήταν πριν από πέντε χρόνια».

Όπως μάλιστα αναφέρει στην ίδια συνέντευξη, οι προτάσεις ήταν κυριολεκτικά «χρυσές» αλλά εξηγεί γιατί τις αρνήθηκε λέγοντας ότι

«Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια μου έχουνε γίνει φοβερές προτάσεις κι ακούγονται πρώτη φορά αυτά που θα σου πω. Όταν λέω φοβερές προτάσεις το εννοώ. Φοβερές προτάσεις για χρήματα τα οποία τα άκουγα και δεν το πίστευα. Δεν κοιμόμαστε με τη γυναίκα μου το βράδυ. Γιατί δεν δέχτηκα; Όχι γιατί είμαι ανασφαλής, ούτε γιατί αγαπάω τόσο πολύ τον ΑΝΤ1 αλλά γιατί έχω εκτιμήσει ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλεύω ελεύθερα. Ναι, θα ήθελα να συνεχίσω στον ΑΝΤ1»

Το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2011 και θεωρείται σίγουρο ότι θα ανανεωθεί στα μέσα του επόμενου έτους. Άλλωστε αφού θέλει «η νύφη (AGB) κι ο γαμπρός (Παπαδάκης) θα συμφωνήσει κι ο πεθερός (ΑΝΤ1)»!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε