Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο Γιώργος Παπαδάκης… όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Ο Γιώργος Παπαδάκης… όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Μπαίνει στα σπίτια μας τα τελευταία… «είκοσι και…» χρόνια από το ξημέρωμα, έχοντας έτσι δικαιολογημένα κερδίσει τον τίτλο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης», αφού παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη του.

Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Παπαδάκης αποφάσισε φέτος να πάει και βράδυ, δίνοντας μάχη στο prime time με μία διαφορετικού στιλ εκπομπή, που θα φέρει όμως, τη δική του σφραγίδα. Για αυτή την καινούργια εκπομπή, μιλά απόψε στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

Μόνο που στην αποψινή εκπομπή, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν έναν… διαφορετικό από τα συνηθισμένα Γιώργο Παπαδάκη. Τι εννοούμε; Θυμάστε το τρέιλερ της εκπομπής του για τη φετινή σεζόν που έδινε… όρκους με σταυρωμένα τα δάχτυλά του ότι δεν θα στριμώξει ξανά τους καλεσμένους του, ότι δεν θα… εκνευριστεί, ότι… ότι… ότι…; Ε, σήμερα, όχι μόνο εξηγεί τους λόγους που τον κάνουν… έξαλλο, αλλά θα αποδείξει κιόλας ότι παρά το ότι τόσα χρόνια υπηρετεί την ενημέρωση, εντούτοις διαθέτει γνώσεις και για το life style! Κι όμως, ναι..! Ο Παπαδάκης μάλιστα θα κοντραριστεί με τον Κωστόπουλο για το ποιος ξέρει περισσότερα για τα πρόσωπα και όσα συμβαίνουν στο χώρο του life style!

Ένα ακόμα κομμάτι της ενδιαφέρουσας συνέντευξής του είναι κι ότι αποκαλύπτει πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την πρωινή ενημερωτική ζώνη. Και φυσικά, θα τον ακούσουμε να λέει το γιατί αποφάσισε να κάνει βραδινή εκπομπή, αλλά και τι είδους θα είναι το talk show που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί απόψε στο «Βράδυ», λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα δείτε έναν διαφορετικό Γιώργο Παπαδάκη, που θα μιλήσει όχι για όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή, αλλά για πολλά ακόμα, με τη χαλαρή διάθεση που απαιτεί η συγκεκριμένη εκπομπή του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε