Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει «Καλημέρα Ελλάδα»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έντονες φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες που αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ετοιμάζεται να φύγει από τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» αποχωρεί από το κανάλι του Αμαρουσίου για καινούργια τηλεοπτική στέγη.

Τα σενάρια αυτά κυκλοφόρησαν μετά το νέο «κύμα» απολύσεων στον ΑΝΤ1 όπου αρκετοί από τους τεχνικούς που εργάζονταν στο σταθμό είδαν την πόρτα εξόδου.

Με μειωμένο το τεχνικό δυναμικό του σταθμού κάποιοι φαίνεται να σκέφτηκαν ότι ο Γιώργος Παπαδάκης την επόμενη σεζόν δεν θα μπορεί να βγάλει την πρωινή καθημερινή εκπομπή του όπως θέλει με αποτέλεσμα να υποθέσουν ότι θα αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η αλήθεια όμως είναι ότι παρά το «τσουνάμι» απολύσεων στον ΑΝΤ1 τα στελέχη του σταθμού έχουν υπολογίσει και προνοήσει όσα χρειάζονται για να συνεχίζει να βγαίνει στον αέρα η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αφού είναι από τα δυνατά «όπλα» τους στη μάχη της τηλεθέασης παραμένοντας όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή της κατάταξης στη συγκεκριμένη ζώνη προγράμματος.

Άλλωστε όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο του Newsit ο Γιώργος Παπαδάκης έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 και για την επόμενη σεζόν. Μετά από μία ακόμα επιτυχημένη πορεία είναι λογικό στο κανάλι του Αμαρουσίου να μην θέλουν να τον χάσουν από το δυναμικό τους, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο ΑΝΤ1 αποφάσισαν την επόμενη σεζόν να επαναφέρουν τον τίτλο «Καλημέρα Ελλάδα», τίτλο που διατηρούσε από την αρχή της εκπομπής του μέχρι πριν από λίγα χρόνια που στον ΑΝΤ1 θέλησαν να βγάλουν στον αέρα τη ζώνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, δηλαδή από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, με ενιαίο τίτλο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Έτσι, από τον Σεπτέμβριο ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα είναι ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας καθημερινά από τις 7 έως τις 10 το πρωί την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζοντας να δίνει τη μάχη της ενημέρωσης και της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε