Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γρηγόρης, οι μαμάδες και η… πρόταση γάμου!

Ο Γρηγόρης, οι μαμάδες και η… πρόταση γάμου!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο βάζοντας στην κουζίνα αυτούς που θέλουν να αποδείξουν ότι οι μαμάδες τους είναι καλές μαγείρισσες. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξεκινήσει ξανά καθημερινά την παρουσίαση της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή μαγειρικής που έκανε πρεμιέρα στα τέλη περίπου της περυσινής σεζόν άφησε ικανοποιημένα τα στελέχη του Αμαρουσίου και έτσι της έδωσαν το «πράσινο» φως για να συνεχίσει και φέτος. Άλλωστε τα τηλέφωνα της εκπομπής πήραν «φωτιά» από χιλιάδες τηλεθεατές που θέλουν να αποδείξουν ότι η μαμά τους είναι καλή μαγείρισσα. Έτσι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα και ήδη έχουν «μαγειρευτεί» πολλά επεισόδια. Σε αυτά, εκτός από την… αγωνία να τους πετύχει η συνταγή οι διαγωνιζόμενοι το γλεντούν ακόμα και χορεύοντας και τραγουδώντας, ενώ ο Γρηγόρης τηλεφωνεί σε φίλους, συγγενείς των μαμάδων και των παιδιών τους που… αποκαλύπτουν πολλά. Αξίζει δε να αναφέρω ότι στην κουζίνα της «Μαμάς» θα γίνει ακόμα και… πρόταση γάμου, αποδεικνύοντας ότι πράγματι ισχύει το «ο έρωτας περνά από το στομάχι»!

Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκινά καθημερινά, στις 18:45, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να υποδέχεται τις μαμάδες και τα παιδιά τους στο πλατό της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», ενώ ο Έκτορας Μποτρίνι θα αποφασίζει ποια από τις δύο διαγωνιζόμενες μητέρες θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ. Τέλος αξίζει να σημειώσω ότι στο φετινό κύκλο της εκπομπής από την κουζίνα της «Μαμάς» θα περάσουν και πολλά γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz προκειμένου να αποδείξουν κι αυτοί ότι διαθέτουν μαγειρικές ικανότητες και να δωρίσουν το χρηματικό έπαθλο σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε