Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο ιός που «χτύπησε» τη Μακρυπούλια και την κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars»

Είναι γνωστό ότι την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το «Dancing with the stars». Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα θα κλείσει η λίστα των συμμετεχόντων stars που θα λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικού σκοπού talent show.

Εκτός όμως από τις πυρετώδεις προετοιμασίες οι συντελεστές του «Dancing with the stars» ανέβασαν πυρετό. Όχι –ευτυχώς!- δεν ασθενούν από τον Η1Ν1 αλλά από έναν καινούργιο ιό που έκανε την εμφάνισή του πέρυσι. Ο συγκεκριμένος ιός κάνει τους «ασθενείς» όχι να ανεβάζουν πυρετό αλλά να ανεβαίνουν στην πίστα και να χορεύουν!

Ο ιός που έχει την ονομασία «DWTS 2» και προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων «Dancing with the stars» είναι το concept στο οποίο βασίζεται το τρέιλερ του ΑΝΤ1 για το talent show. Σύμφωνα λοιπόν με την ιδέα, στο τρέιλερ που θα δούμε τις επόμενες ημέρες, Φωκάς Ευαγγελινός, Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος και Έρρικα Πρεζεράκου αλλά και η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια… νοσούν και το ρίχνουν στο χορό. Όπως κατάφερε να κάνει πέρυσι το talent show του ΑΝΤ1 που έκανε τηλεοπτική μόδα το χορό!

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η παρουσιάστρια και τα μέλη της κριτικής επιτροπής αν και… ασθενείς, περνούν υπέροχα! Τέλος να αναφέρουμε ότι τη σκηνοθεσία των τρέιλερ έκανε ο Βασίλης Μπουραντάς και θα τα δούμε on air τις επόμενες μέρες!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε