Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Κίτσος σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις με tragic διάθεση!

Ο Κίτσος σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις με tragic διάθεση!

Την Κυριακή το πρωί ανοίγουν οι κάλπες, ενώ από πολύ νωρίς το πρωί θα έχουν ανοίξει και τα τηλεοπτικά παράθυρα καθώς εκτός από τη μάχη μεταξύ των κομμάτων, μάχη θα δώσουν και τα τηλεοπτικά κανάλια προσπαθώντας να κερδίσουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Οι εκπομπές στα περισσότερα κανάλια θα ξεκινήσουν από πολύ νωρίς και οι παρουσιαστές μαζί με τα δημοσιογραφικά επιτελεία τους θα προσπαθήσουν να μεταδίδουν ό,τι συμβαίνει στη χώρα. Όταν πλησιάσει η ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες, γύρω στις 6 το απόγευμα, όλα σχεδόν τα κανάλια θα ξεκινήσουν να μεταδίδουν ζωντανό πρόγραμμα για να βγάλουν τα exit polls και να τα αναλύσουν μαζί με τους καλεσμένους τους.

Ένα από τα πρόσωπα που τελευταία έχει γίνει πολύ γνωστό μέσα από διαφημιστική καμπάνια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ο Κίτσος, θα βρεθεί καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή για να σχολιάσει και να πει την άποψή του με πολλή… tragic διάθεση, Όπως καταλάβατε, αναφερόμαστε στον ηθοποιό Νίκο Ορφανό που θα είναι καλεσμένος στον ALPHA, στην εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ. Μαζί με τον «Κίτσο», καλεσμένη του Σρόιτερ, μπορεί να μην είναι η «Τασούλα» του αλλά θα είναι μία άλλη γυναίκα που έχει κριτική άποψη. Ο λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα που μετά την κριτική επιτροπή του «Just the two of us» θα βρεθεί στην εκπομπή του ALPHA για να κρίνει τα… παρατράγουδα των πολιτικών εξελίξεων.

Ωστόσο, εκτός από τον Νίκο- «Κίτσο» και την Αθηναΐδα, καλεσμένοι του Αντώνη Σρόιτερ θα είναι και πολλοί ακόμα από το χώρο της πολιτικής αλλά και της τέχνης. Βέβαια, αυτό που περιμένουν στο κανάλι της Κάντζας είναι να έχουν καλεσμένο το Λάκη Λαζόπουλου, αφού είναι σίγουρο ότι με την εμφάνισή του θα κερδίσει πολλούς τηλεθεατές που θα θέλουν να ακούσουν την άποψή του για τις πολιτικές εξελίξεις. Τα στελέχη του ALPHA έχουν μιλήσει με το Λάζόπουλο και του έχουν ζητήσει να βγει στην εκπομπή και όπως φαίνεται, μόλις υπάρξει κάποια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα βγάζουν οι κάλπες, τότε θα βγει on air και ο Λάκης για να σχολιάσει με το δικό του τρόπο τα αποτελέσματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε