Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά για τον πόνο που βίωσε η μητέρα του, Τζένη Καρέζη

Υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες ελληνίδες ηθοποιούς. Ακόμα και σήμερα, οι προβολές ταινιών που πρωταγωνιστεί η αείμνηστη Τζένη Καρέζη σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις αποδεικνύοντας το πόσο την αγαπούν οι τηλεθεατές.

Ωστόσο, είναι γνωστή σε όλους η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πάσχοντας από καρκίνο και που δυστυχώς, τελικά κατάφερε να τη νικήσει και να φύγει από κοντά μας, αφήνοντας τεράστιο κενό στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» για τους πόνους που βίωσε η μητέρα του εξαιτίας του καρκίνου.

Ο γνωστός ηθοποιός θυμάται μέσα από το καμαρίνι της μητέρας του όλη την περίοδο και τον αγώνα της Τζένης Καρέζη. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά για την ανακούφιση πόνου και την παρηγορητική αγωγή ασθενών με καρκίνο στην οποία δραστηριοποιείται το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη».

Επίσης, στην εκπομπή «Όλα για την υγεία mou» με το Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 17:10 το απόγευμα, παρουσιάζεται έρευνα που αφορά τη δυσκολία των καρκινοπαθών να έχουν πρόσβαση σε αναλγητικά φάρμακα όπως η μορφίνη.

Ωστόσο, από την έρευνα της εκπομπής προκύπτει ότι το ζήτημα του πόνου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο καθώς φαίνεται ότι ακόμα κι όταν αυτός μειώνεται με τα φάρμακα, η ποιότητα ζωής και οι ψυχολογικές επιδράσεις του δεν βελτιώνονται σε ασθενείς που δεν άλλαξαν συνολικά τη συμπεριφορά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε