Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ετοιμάζει… προβοκάτσια με μουσική!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ετοιμάζει… προβοκάτσια με μουσική!

Τα είπαν… τα βρήκαν…τα αποφάσισαν και την “χτίζουν” προσπαθώντας να μην διαρρεύσει τίποτα!  Επιθυμία τους πάντως είναι σε λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να ξεκινήσει  την… προβοκάτσιά του!

Κατ’ αρχάς να αναφέρω ότι πριν από έναν μήνα περίπου ο ΣΚΑΪ ανανέωσε τη συνεργασία με τον Μπογδάνο υπογράφοντας καινούργιο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ο δημοσιογράφος εκτός από την παρουσίαση της καθημερινής  ειδησεογραφικής απογευματινής εκπομπής ετοιμάζει και μία ακόμα εκπομπή που θα  προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα. Τίτλος της “Προβοκάτσια” και πρόκειται για ένα talk show … κομμένο και ραμμένο στο ύφος του παρουσιαστή αφού άλλωστε αυτός το σκέφτηκε και το πρότεινε στη διοίκηση του ΣΚΑΪ.

Η θεματολογία της εκπομπής  θα είναι ειδησεογραφική αλλά  δοσμένη μέσα από έναν πρωτότυπο και ανατρεπτικό τρόπο, ενώ μάλιστα ο Μπογδάνος θα επιδείξει και την αγάπη που έχει για τη μουσική.  Πώς συνδυάζονται αυτά; Στην “Προβοκάτσιά” του ο Μπογδάνος θα ασχολείται και θα σχολιάζει την επικαιρότητα και μόνος του και με τους καλεσμένους του αλλά και με τη βοήθεια της μουσικής. Θα αναφέρεται δηλαδή στις εξελίξεις ενώ με τη συνοδεία μιας μουσικής μπάντας θα ακούγονται τραγούδια με στίχους που θα έχει γράψει επηρεασμένος  από τα στοιχεία της επικαιρότητας. Έτσι λοιπόν η “Προβοκάτσια” θα ενημερώνει… μετά μουσικής,  ενώ οι καλεσμένοι θα πρέπει να παίρνουν θέση για ό,τι συμβαίνει λέγοντας την άποψή τους για θέματα επικαιρότητας. Βασικό ρόλο όμως στην εκπομπή θα παίζει και το κοινό που θα βρίσκεται στο στούντιο έχοντας ενεργό ρολο στην εξέλιξη της εκπομπής και όχι απλά… να είναι εκεί για να χειροκροτά.

Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή ο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει να μεταδίδει την “Προβοκάτσια” μία φορά  τη βδομάδα με πιο πιθανή ημέρα μετάδοσης το Σάββατο, γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ σκοπός τους είναι να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο. Το “χτίσιμο” της εκπομπής θα συνεχιστεί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με την επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο τηλεοπτικό τοπίο, αφού πιάνει δουλειά τη Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκινώντας ξανά την παρουσίαση της εκπομπής του, στις 6 το απόγευμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε