Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας… χτυπάει δυο φορές!

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας… χτυπάει δυο φορές!

Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα την ίδια μέρα. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αυτή τη Δευτέρα θα… χτυπήσει δύο φορές τις «πόρτες» των τηλεθεατών και μάλιστα με σκοπό να τους ενημερώσει!

Ο γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας ξεκινά με τις δύο καινούργιες εκπομπές του, ή μάλλον, η μία είναι καινούργια αφού η άλλη μετρά αρκετά χρόνια παρουσίας στο τηλεοπτικό τοπίο.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, μία μέρα μετά τις εκλογές και κάθε μέρα στις 8 το βράδυ θα παρουσιάζει την εκπομπή «Εξελίξεις», που όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου είναι «μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή, κάθε βράδυ στις 20:00, με ειδικούς καλεσμένους και αποκαλυπτικές δημοσιογραφικές έρευνες. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσιάζει τις εξελίξεις, το παρασκήνιο και την επόμενη φάση των γεγονότων».

Ωστόσο αμέσως μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής του τη Δευτέρα ο Χαρδαβέλλας δεν θα πάει να ξεκουραστεί αλλά θα ετοιμαστεί για να βγει στη δεύτερη εκπομπή του, τον «Αθέατο κόσμο», που θα ξεκινήσει στις 23:15 να μεταδίδεται από τη συχνότητα του EPSILON. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα βράδυ την ίδια ώρα και έτσι ο δημοσιογράφος γυρίζει διπλά στο χώρο της ενημέρωσης, αφήνοντας αυτόν της ψυχαγωγίας με την παρουσίαση της εκπομπής «Όλοι οι καλοί χωράνε» που έκανε μέχρι πέρυσι. Το αν και οι τηλεθεατές… χωρέσουν στη συχνότητα του EPSILON για να παρακολουθήσουν τις ενημερωτικές εκπομπές με τον Κώστα Χαρδαβέλλα θα φανεί από τις μετρήσεις τηλεθέασης! Πάντως μάλλον ο γνωστός δημοσιογράφος πρέπει να ευχαριστήθηκε που «χτυπά» διπλά στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με ενημερωτικές εκπομπές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε