Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Κωστόπουλος τα βάζει… με τον Τράγκα

Ο Κωστόπουλος τα βάζει… με τον Τράγκα

Μία συνάντηση και μία… μονομαχία που θα συζητηθεί.

Ο Γιώργος Τράγκας είναι καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Βράδυ» αυτής της Πέμπτης. Κι αφού η εκπομπή μεταδίδεται μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, υπάρχει πιο μεγάλη… ελευθερία λόγου για να τα βάλει ο ένας με τον άλλον αλλά και οι δύο μαζί… με πολλούς.

Η εκπομπή θα μαγνητοσκοπηθεί σήμερα για να μεταδοθεί αύριο αλλά δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε τι έχει να πει ο στόμας τους. Ο ένας θα κόβει κι ο άλλος… θα ράβει. Κι η αλήθεια είναι ότι έχουν… ράμματα για τις γούνες πολλών.

Εκτός από τη… μονομαχία Κωστόπουλου-Τράγκα για το ποιος θα τα «χώσει» περισσότερο, στην εκπομπή του ALPHA θα είναι καλεσμένη και η Ναταλία Γερμανού. Έτσι, για να έρθει να ηρεμήσει και να… γλυκαθεί κι ο τηλεθεατής με την παρουσιάστρια μετά από όσα θα έχει ακούσει μέχρι εκείνη την ώρα.

Τρίτη καλεσμένη θα είναι η Βάνα Μπάρμπα. Αυτό με μία… επιφύλαξη γιατί μπορεί η ηθοποιός να εκνευριστεί… και να φύγει. Πλάκα κάνουμε…! Εννοείται ότι η Βάνα θα τα πει όλα, όπως τα λέει όλα, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

Όπως διαπιστώνετε το αυριανό «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου έχει απ’ όλα. Και δεν είναι τυχαίο αφού αύριο, απέναντί του στο MEGA, κάνει πρεμιέρα η καινούργια σειρά «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Οπότε ο Κωστόπουλος θέλει να είναι σίγουρος ότι… θα λάβει τηλεθεάσεις!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε