Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κωστόπουλος βάζει σε δοκιμασίες Βανδή, Βουτσά και Μουτσινά

«Μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις» είναι η ατάκα που ταιριάζει στην σημερινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Καλεσμένοι στο «Βράδυ» του Κωστόπουλου είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Μουτσινάς και ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.

Η ατάκα από την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες» κολλά αρχικά στη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια όχι μόνο πήγε στην εκπομπή και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του οικοδεσπότη αλλά τραγούδησε και live ικανοποιώντας έτσι και τους θαυμαστές της. Ωστόσο ο Κωστόπουλος δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά ανάγκασε τη Βανδή να αποδείξει… τις μαγειρικές της ικανότητες. Το τι έγινε στο γύρισμα δεν περιγράφεται…! Η Βανδή όμως για χάρη της εκπομπής και του παρουσιαστή έκανε –πραγματικά- μαγειρέματα! Το πώς τα πήγε στη δοκιμασία και αν απέδειξε ότι είναι καλή μαγείρισσα θα το δούμε αύριο!

Για τον Κώστα Βουτσά δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα αφού είναι γνωστή η αδυναμία που ο ηθοποιός έχει στις γυναίκες. Για χάρη τους έχει κάνει πολλές τρέλες αλλά και για χάρη του πολλές γυναίκες έχουν κάνει ακόμα περισσότερες. Αυτά και άλλα πολλά λέει ο δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας του Γιάννη Δαλιανίδη που προαναφέραμε.

Πάμε τώρα στον τρίτο καλεσμένο που για χάρη του Κωστόπουλου μπορεί να μην μαγείρεψε, ούτε να… ξύρισε το μουστάκι του αλλά έπρεπε να αποδείξει ότι δεν είναι… καρχαρίας. Ο Νίκος Μουτσινάς που έχει ακούσει πολλά για το πόσους έχει… φάει στα τηλεοπτικά ύδατα απαντά στις κατηγορίες. Περιμένουμε να δούμε αν θα μας πείσει με όσα είπε στον Κωστόπουλο, αύριο «Βράδυ» τα μεσάνυχτα στον ALPHA.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε