Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Λάκης κλείνει το “Τσαντίρι” με μεγάλη γιορτή στη Λάρισα

Το τελευταίο “Αλ Τσαντίρι” της χρονιάς θα στηθεί στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα με καλεσμένους πολλούς από τους φίλους της εκπομπής.

Ο Λάκης κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα και καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, κάνοντάς μας να προβληματιστούμε αλλά και να γελάσουμε.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, ο μεγάλος πρωταγωνιστής και της φετινής σεζόν έρχεται για να μας αποχαιρετήσει για το καλοκαίρι και να μας χαρίσει και πάλι ξεχωριστές στιγμές από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα. 

Έξω από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, από όπου θα βγει ζωντανά η εκπομπή, θα στηθεί ένα μεγάλο video wall, προκειμένου να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» αλλά και τη μεγάλη φιέστα που θα ακολουθήσει αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής.

Μια μεγάλη γιορτή κεφιού, διασκέδασης και χαράς με πολλή μουσική και τοπικά εδέσματα.

Οι δρόμοι έξω από το Κηποθέατρο θα μετατραπούν σε ένα υπαίθριο πανηγύρι με δεκάδες πάγκους με ποτά, αναψυκτικά, παγωτά, σουβλάκια, μαλλί της γριάς, ποπ – κορν και ξηρούς καρπούς, για όλους εκείνους που θα έρθουν για να γιορτάσουν μαζί με τον Λάκη το κλείσιμο της επιτυχημένης φετινής του εκπομπής.

Δίπλα στον Λάκη θα βρεθούν οι περισσότεροι ηθοποιοί οι οποίοι πέρασαν από τη σκηνή της εκπομπής του και μας χάρισαν γέλιο και χαρά.

Διαβάστε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του Λάκη στο τελυταίο “Τσαντίρι” της χρονιάς.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε