Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Λάκης Λαζόπουλος… στα όπλα

Έρχεται αποφασισμένος να τα βάλει με όλους. Ο Λάκης Λαζόπουλος απόψε το βράδυ ανοίγει ξανά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του με πολλά «όπλα» στη φαρέτρα του.

Ακόμα και τώρα οι συνεργάτες του, με την καθοδήγηση βεβαίως βεβαίως του ίδιου του Λάκη, ετοιμάζουν τα βίντεο με ό,τι έχει συμβεί και τις τελευταίες ώρες και που θα αποτελέσουν αντικείμενο της σάτιράς του.

Ιδιαίτερη αναφορά θα υπάρξει σε όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας αλλά και ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής αφού ο Λαζόπουλος με τη σάτιρά του σκοπεύει να πει… όσα θέλουμε εμείς να τους πούμε. Για το λόγο αυτό και γιατί όπως καταλαβαίνετε υπάρχει πλούσιο υλικό, δεν θα υπάρξει κάποιος επίσημος καλεσμένος ώστε ο Λάκης να έχει περισσότερη ώρα στη διάθεσή του να… πυροβολήσει με τα κείμενά του όσους περισσότερους μπορεί. Άλλωστε όπως λένε, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει. Κι είναι σίγουρο ότι ο Λαζόπουλος θα…τσακίσει πολλούς.

Απόψε το βράδυ λοιπόν στις 9, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» ανοίγει τις πόρτες του στον ALPHA και είναι σίγουρο ότι θα γίνει ξανά… της Τρίτης!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε