Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Λαζόπουλος ανοίγει… το Τριώδιο!

Ο Λαζόπουλος ανοίγει… το Τριώδιο!

Θα αφήσει λίγες ημέρες μετά τις εκλογές να πει ο καθένας ό,τι έχει να πει και μετά θα έρθει να τα πει και να τα… αναλύσει με το δικό του τρόπο. Και σίγουρα η μέρα που επέλεξε να πει αυτά που θα πει δεν είναι τυχαία, αφού η πρώτη μετεκλογική εκπομπή του θα γίνει αμέσως μόλις ανοίξει το Τριώδιο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιοπόν σκοπεύει να τραβήξει ξανά κουρελού και να υποδεχτεί τους τηλεθεατές στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου αναλύοντας με το δικό του τρόπο το όποιο αποτέλεσμα βγάλουν οι κάλπες, αλλά και όλα όσα ειπωθούν τις επόμενες ημέρες μετά τις εκλογές.

Έχοντας συγκεντρώσει πολύ υλικό θα έχει πολλά να πει και να σχολιάσει με το δικό του τρόπο, έτσι όπως το κάνει σε κάθε επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής του καταφέρνοντας να βάλει φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen, αλλά και να πάρουν… φωτιά τα θύματα της σάτιράς του.

Και σίγουρα σε αυτό το μετεκλογικό επεισόδιο θα έχει πολλά να σχολιάσει και να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν μία ακόμα Τρίτη συντονισμένη στη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας. Ανεξάρτητα λοιπόν με το τι θα βγάλουν οι κάλπες είναι σίγουρο ότι την πρώτη Τρίτη του Φεβρουαρίου που θα έχει ανοίξει και το Τριώδιο ο Λάκης Λαζόπουλος θα έχει να πει πολλά για ορισμένους… μασκαράδες της πολιτικής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε