Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Λαζόπουλος κάνει… συμμαχία με γερμανούς!

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Θα γίνει… της Τρίτης! Και με σύμμαχους… που δεν τους περιμένει κανείς. Απόψε το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος ανοίγει ξανά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του με σκοπό να καυτηριάσει με το δικό του τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική –και όχι μόνο!- σκηνή.

 Όπως όμως αναφέρεται στο τρέιλερ της εκπομπής απόψε ο Λάκης θα έχει «Μία ζωντανή σύνδεση έκπληξη»! Τι ετοιμάζει να κάνει και με ποιους θα συνδεθεί το «Τσαντίρι»;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Λάκης Λαζόπουλος θα… συμμαχήσει με κάποιους γερμανούς που έχουν αποδείξει τις φιλελληνικές προθέσεις τους και έχουν ταχθεί φανερά εναντίον στα σκληρά οικονομικά μέτρα και τη λιτότητα που επιβάλλεται στη χώρα μας. Έτσι το «Τσαντίρι» θα συνδεθεί με το «Ίδρυμα», (όπως μεταφράζεται στα ελληνικά ο τίτλος της γερμανικής εκπομπής «Die Anstalt») με σκοπό να τα πουν όλα…!

Και για να φρεσκάρω τη μνήμη σας η συγκεκριμένη εκπομπή, η «Die Anstalt» είναι η πολύ γνωστή και πετυχημένη σατιρική πολιτική εκπομπή που προβάλλεται κάποιες Τρίτες στο γερμανικό κανάλι ZDF με παρουσιαστές τον Μαξ Ούτχοφ και τον Κλάους φον Βάγκνερ και παραγωγό τον Ντίτριχ Κράους. Το «Ίδρυμα» μάλιστα έχει αναφερθεί πολλές φορές θετικά στην Ελλάδα, ενώ η εκπομπή που είχαν κάνει με θέμα το Δίστομο και τις γερμανικές αποζημιώσεις είχε σχολιαστεί διεθνώς.

Αυτή την Τρίτη λοιπόν που δεν έχουν εκπομπή θα βρεθούν στο στούντιό τους για να μιλήσουν με τον Λάκη Λαζόπουλο στη ζωντανή σύνδεση που θα γίνει μεταξύ ALPHA και ZDF! Οι παρουσιαστές γνωρίζοντας τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και μαθαίνοντας για το «Αλ τσαντίρι νιουζ» αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Λάκη Λαζόπουλου και έτσι για πρώτη φορά θα γίνει ζωντανά σύνδεση μεταξύ ελληνικού και γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού με σκοπό να τα πουν και να σχολιάσουν όσα συμβαίνουν…!

 

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στο προηγούμενο «Αλ τσαντίρι νιουζ» ο Λάκης Λαζόπουλος φιλοξένησε την ανεξάρτητη ακτιβίστρια, Ζοζεφίν Βιτ που είχε ανέβει στο τραπέζι του Μάριο Ντράγκι τρομάζοντας τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και φωνάζοντας «Τέρμα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας». Απόψε λοιπόν για πρώτη φορά στη χώρα μας θα συνδεθούν ζωντανά μία ελληνική με μία γερμανική και είναι σίγουρο ότι η τηλεοπτική αυτή συνάντηση θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα ταράξει κάποιους και στη χώρα μας αλλά και στη Γερμανία…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε