Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Μαστοράκης παραδίδει στον Αθερίδη!

Ο Μαστοράκης παραδίδει στον Αθερίδη!

Χαλαρή διάθεση, χαλαρή κουβέντα. Κι αυτά θα γίνονται «Αργά», όπως απαιτεί η ιδέα και ο τίτλος της εκπομπής.

Αυτό γινόταν, αυτό θα συνεχίσει να γίνεται στην εκπομπή «Αργά» που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με το δημιουργό της, τον Νίκο Μαστοράκη, να μην βρίσκεται αυτή τη φορά μπροστά, αλλά πίσω από τις κάμερες ως σκηνοθέτης και παραγωγός, ενώ στον καναπέ θα είναι ο Θοδωρής Αθερίδης.

Όπως πρώτα έγραψα μέσα από το Newsit ο Θοδωρής Αθερίδης θα είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αργά» που μέσα από τις τέσσερις τηλεοπτικές «στέγες» που έχει βρεθεί κέρδιζε τους τηλεθεατές. Όπως είχε κάνει και με τον Αθερίδη που σε συνέντευξη Τύπου που έγινε χθες είπε πως παρακολουθούσε την εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη. Τώρα ο δημιουργός της παραδίδει τη σκυτάλη ή, για να είμαι στο… πνεύμα της εκπομπής, τα χαλαρωτικά μπαλάκια, τα αντι-στρες, που δίνει ο οικοδεσπότης στους καλεσμένους. Η ένταση από τα φώτα, τις κάμερες, το ότι είναι σε μία εκπομπή… ξεσπά σε αυτά και έτσι η συζήτηση γίνεται πιο χαλαρή. Σε συνδυασμό με το χαλαρό βραδινό φωτισμό οι καλεσμένοι μπαίνουν σε άλλη διάθεση και η συζήτηση ξεκινά…!

Αυτά είναι μερικά από τα «μυστικά» της εκπομπής που όπως μου είπε ο Νίκος Μαστοράκης χρησιμοποίησε και που πέτυχαν, αφού οι τηλεθεατές, αλλά και εκατοντάδες καλεσμένοι εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια προβολής την εκπομπή του. Στο νέο της ξεκίνημα μπορεί ο Μαστροράκης να είναι ο σκηνοθέτης και παραγωγός, αλλά θα είναι και ο παρουσιαστής που θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ACTION 24, την καινούργια τηλεοπτική στέγη της εκπομπής. Ο πρώτος καλεσμένος του θα είναι ο Θοδωρής Αθερίδης που θα κρατήσει το μπαλάκι και θα απαντά στις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Στο τέλος της κουβέντας τους όμως, θα αλλάξουν θέση και έτσι ο Μαστοράκης θα παραδώσει τη θέση και την εκπομπή του στον Αθερίδη. Και εννοείται πως ο Αθερίδης θα πάρει το… αίμα του πίσω για όσα έχει υποστεί από τον Μαστοράκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, κάνοντας πλέον ο ίδιος ερωτήσεις. «Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν στην εκπομπή», μου είπε ο Μαστοράκης όταν τον ρώτησα αν κάποιος από τους καλεσμένους του παραπονέθηκε για τις ερωτήσεις. «Μόνο μία φορά ήρθα σε δύσκολη θέση και αναγκάστηκα εγώ να ολοκληρώσω γρήγορα τη συζήτηση μαζί του, όταν ο καλεσμένος μου, τις… αμολούσε συνεχώς και η ατμόσφαιρα στο στούντιο είχε γίνει πολύ… βαριά»! Απέφυγε όμως, να αποκαλύψει το όνομα του καλεσμένου του, αλλά και περισσότερα στοιχεία για αυτόν για να μην πάρουμε… μυρωδιά το ποιος είναι.
 

 
Κατά τη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Μαστοράκης και ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους, αλλά και γιατί μέσα από το ACTION 24 θα μπορέσουν να κάνουν την εκπομπή όπως θέλουν, χωρίς να αγωνιούν για τις μετρήσεις τηλεθέασης. Θέλουν να περάσουν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα και για αυτό, όπως φαίνεται, η «στέγη» του ACTION24 είναι η κατάλληλη. Ο νέος κύκλος του «Αργά» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου και θα ξεκινά να μεταδίδεται καθημερινά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:30), κρατώντας δύο ώρες παρέα στους τηλεθεατές, ενώ κάθε σαββατοκύριακο την ίδια ώρα οι τηλεθεατές του ACTION 24 θα παρακολουθούν τα «best of» της βδομάδας που πέρασε. Το «Αργά» λοιπόν μπαίνει ξανά στον τηλεοπτικό αέρα κι όπως φαίνεται οι τηλεθεατές θα πηγαίνουν… αργά για ύπνο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε