Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο νέος ρόλος της Έρρικας Πρεζεράκου

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Την Κυριακή 13 Μαρτίου οι 12 celebrities θα φορέσουν τα… παπουτσάκια του χορού και θα βρεθούν στην… πίστα του «Dancing with the stars».

Προς το παρόν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει η λίστα των συμμετεχόντων και των χορευτών «προπονητών» τους ώστε να ξεκινήσουν πρόβες.

Ενώ όμως, όλοι προσπαθούν να βρουν ποιοι θα είναι τελικά οι 6 άντρες και 6 γυναίκες stars που θα διαγωνιστούν, ο ΑΝΤ1 κάνει μία κίνηση που κανείς δεν περίμενε αλλάζοντας την κριτική επιτροπή. Έτσι, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Espressο, στη θέση της Γκαλένα Βελίκοβα θα καθίσει τελικά η Έρρικα Πρεζεράκου. Η νικήτρια του πρώτου «Dancing with the stars» μαζί με τους Φωκά Ευαγγελινό, Αλέξη Κωστάλα και Γιάννη Λάτσιο θα είναι οι τέσσερις κριτές που θα βαθμολογούν τους διαγωνιζόμενους. Η Γκαλένα Βελίκοβα θα συνεργάζεται με το «Dancing with the stars Daily», την καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου.

Χθες μάλιστα όλοι οι συντελεστές, δηλαδή οι δύο παρουσιάστριες Ζέτα Μακρυπούλια και Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τους Φωκά Ευαγγελινό, Αλέξη Κωστάλα, Γιάννη Λάτσιο και Έρρικα Πρεζεράκου συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να γυρίσουν τα τρέιλερ των δύο εκπομπών, «Dancing with the stars Live» και «Dancing with the stars Daily». Τα οποία μάλιστα πρόκειται να προκαλέσουν πολλά σχόλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε