Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Νίκος Αναδιώτης… ξεφεύγει από τα όρια!

Ο Νίκος Αναδιώτης… ξεφεύγει από τα όρια!

Μετά το άδοξο τέλος των «Βασιλιάδων» στο MEGA, ο Νίκος Αναδιώτης πήγε στον ΑΝΤ1 για να διαγωνιστεί στο «Dancing with the stars».

Τώρα όμως, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να αναλάβει έναν καινούργιο ρόλο, αυτό του παρουσιαστή και μάλιστα σε μία εκπομπή… ριψοκίνδυνη, που σκοπεύει να ανεβάζει την αδρεναλίνη των τηλεθεατών! Η εκπομπή «MTV Goes Extreme» του MTV θα προβάλει τα extreme sports όπου αυτά συμβαίνουν, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, παρουσιάζοντας τους πρωταθλητές, τους αθλητές και τους ανθρώπους πίσω από κάθε ριψοκίνδυνη προσπάθεια που τολμούν και μας αφήνουν άφωνους κάθε φορά που παρακολουθούμε τα βίντεο τους ή τις στιγμές που βραβεύονται για το πάθος και τις επιδόσεις τους.

Ο ηθοποιός λοιπόν θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα τα most shared videos, most liked videos, interviews, και αποσπάσματα από  κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, από τις χιονισμένες πλαγιές της Ελλάδας και τους Έλληνες snowboarders μέχρι τις παραλίες της Χαβάης και τα διεθνή φεστιβάλ για surfers, ενώ όσοι έχουν συμμετάσχει σε extreme sports, μπορούν να στέλνουν στην εκπομπή τα δικά τους βίντεο.

Αναφερόμενος, στο καινούργιο αυτό επαγγελματικό του βήμα ο Νίκος Αναδιώτης, δήλωσε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε την εκπομπή “MTV Goes Extreme” στο MTV! Μια εκπομπή αφιερωμένη στα extreme sports, μια εκπομπή για τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα… όρια και η επαφή με τη φύση είναι τρόπος ζωής!».

Η εκπομπή «MTV Goes Extreme» πρόκειται να βγει σύντομα στον αέρα του MTV και τότε θα διαπιστώσουμε και κατά πόσο ο ηθοποιός θα ανταπεξέλθει στον καινούργιο αυτό ρόλο του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε