Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Όμιλος ΑΝΤ1 γιορτάζει την επιτυχία του σε Σερβία και Μαυροβούνιο

Ο Όμιλος ΑΝΤ1 γιορτάζει την επιτυχία του σε Σερβία και Μαυροβούνιο

Μπορεί εντός, να διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο και στο τηλεοπτικό τοπίο, ωστόσο εκτός, η κατάσταση είναι καλύτερη.

Παράδειγμα η πορεία του Ομίλου ΑΝΤ1 στη Νοτιανατολική Ευρώπη, όπου μετά από δύο χρόνια πορείας του τηλεοπτικού σταθμού του, PRVA, στη Σερβία, προχώρησε στη μετάδοση του προγράμματός του και στο Μαυροβούνιο, αυξάνοντας σημαντικά τις τηλεθεάσεις του.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προγράμματος του PRVA για την καινούργια σεζόν 2012-2013. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν περισσότεροι από 400 καλεσμένοι, από την πολιτική, τις επιχειρήσεις τις τέχνες και τον αθλητισμό.

Παρών στην παρουσίαση του καινούργιου προγράμματος και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, που εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία που σημείωσε πολύ γρήγορα το PRVA στο Μαυροβούνιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «μέσα σε λίγους μήνες η επένδυση μας στο Μαυροβούνιο κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές μας προσδοκίες. Ο τηλεοπτικός σταθμός PRVA στο Μαυροβούνιο είναι η πιο πρόσφατη τηλεοπτική επένδυση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ευρώπη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα μερίδια τηλεθέασης, μέσα σε λίγους μήνες, αυξήθηκαν από το 1% στο 8%, πριν ακόμα ξεκινήσουμε το νέο μας πρόγραμμα! Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τα στελέχη μας και τις ομάδες τους, τόσο στη Σερβία όσο και στο Μαυροβούνιο, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες της διαφημιστικής αγοράς για την υποστήριξή τους».

Όπως παρουσιάστηκε στην εκδήλωση, το πρόγραμμα του PRVA για την καινούργια σεζόν που θα μεταδίδεται στη Σερβία και το Μαυροβούνιο, περιλαμβάνει εγχώριες και ξένες σειρές, δημοφιλείς εκπομπές και μεταδόσεις κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων, ποδοσφαιρικούς αγώνες του Ερυθρού Αστέρα και αγώνες της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Σερβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε