Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μαστορεύει και γίνεται… διακαναλικός!

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μαστορεύει και γίνεται… διακαναλικός!

Είναι από τα πρόσωπα που προσφέρουν γέλιο και χαρά στους τηλεθεατές. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, που κάθε βδομάδα μαζί με τη Δούκισσα Νομικού κάνουν… επίθεση γέλιου παρουσιάζοντας την εκπομπή «Laugh Attack» στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή πηγαίνει πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα, αν και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, τις επόμενες μέρες όπως φαίνεται, οι δύο παρουσιαστές θα μπουν ξανά στο στούντιο για να γυρίσουν ακόμα 4 επεισόδια. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν εκτός από τα 16 εγκεκριμένα αρχικά επεισόδια να παρατείνουν τη διάρκεια προβολής της εκπομπής και έτσι το «Laugh Attack» θα παραμείνει στο τηλεοπτικό τοπίο μέχρι και το Μάιο.

Εκτός όμως, από την… επίθεση γέλιου που κάνει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με το «Laugh Attack» ετοιμάζεται να το ρίξει και στα… μαστορέματα.

Ο νεαρός παρουσιαστής ξεκινά την επόμενη βδομάδα κι άλλη εκπομπή με αποτέλεσμα να γίνει… διακαναλικός αφού η καινούργια εκπομπή δεν θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 αλλά στο ΣΚΑΪ. Ο τίτλος της θα είναι «Μαστορέματα» και θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Φαλήρου, την Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 4 το μεσημέρι. Τα «Μαστορέματα» θα ασχολούνται με θέματα που αφορούν κατασκευές, επισκευές και συντηρήσεις στο σπίτι.

Στην παρουσίαση της εκπομπής δεν θα είναι μόνο ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αλλά και η διακοσμήτρια Ξένια Μητροφάνη καθώς και αρχιτέκτονας Γιώργης Λαμπαθάκης που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο αφού η εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» που παρουσίαζε στον ALPHA με τη Σίσσυ Φειδά έχει ρίξει τίτλους τέλους.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργης γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, όταν κι οι δύο έλαβαν μέρος στο «Celebrity Dinner» στον ALPHA, την εκπομπή δηλαδή που πέντε επώνυμοι μαγείρευαν και διαγωνίζονταν, όπως γίνεται στο «Κάτι ψήνεται»! Μετά το γύρισμα οι δύο νεαροί παρουσιαστές ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και κάπως έτσι προέκυψε κι η τηλεοπτική συνεργασία τους στο ΣΚΑΪ, αποφασίζοντας να το ρίξουν στα «Μαστορέματα».

Το πρώτο γύρισμα της εκπομπής «Μαστορέματα» θα πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα ώστε η εκπομπή να κάνει όπως είπαμε πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή. Η ιδέα είναι ότι τρεις φίλοι (Παναγιώτης, Γιώργης και Ξένια) θα παρουσιάζουν όλα αυτά τα μαστορέματα μέσα από το εργαστήριό τους, αλλά παράλληλα θα ασχολούνται και με διακόσμηση, ενώ θα ενημερώνουν για νέα εργαλεία, υλικά και τεχνοτροπίες, αναζητώντας πάντα τη γνώμη των ειδικών για τεχνικά θέματα.

Επίσης οι τηλεθεατές θα μπορούν να στέλνουν τις απορίες τους για να τους δίνουν οι παρουσιαστές τις κατάλληλες λύσεις.

Μετά από τόσα… μαστορέματα που ζούμε καθημερινά, ευκαιρία είναι να παρακολουθήσουμε και πραγματικά «Μαστορέματα»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε