Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Παπαδάκης τα είπε όλα, αλλά ο Κωστόπουλος… δεν άκουγε!

Ο Παπαδάκης τα είπε όλα, αλλά ο Κωστόπουλος… δεν άκουγε!

Αρκετές φορές έχω αναφέρει σε κείμενά μου στο Newsit, την εκπομπή που παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος στον ΑΝΤ1.

 Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι κάποιοι φίλοι, συνάδερφοι και μη, με έχουν ρωτήσει γιατί… προμοτάρω την εκπομπή. Αυτό που τους λέω είναι ότι «αναφέρομαι στη συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί είναι μία ελληνική παραγωγή, από τις ελάχιστες που υπάρχουν –δυστυχώς- πια και θεωρώ ότι οφείλουμε να τις προβάλλουμε για να τις παρακολουθούν οι τηλεθεατές»

Επίσης, τους διευκρινίζω ότι δεν έχω… κολλήματα με τον οικοδεσπότη Πέτρο Κωστόπουλο, όπως φαίνεται να έχουν ορισμένοι και να πρέπει να τον… κόψω. Παρουσιάζω τους καλεσμένους του, που τις περισσότερες φορές είναι ενδιαφέροντες και θεωρώ ότι οι τηλεθεατές θα περάσουν ωραία το βράδυ, παρακολουθώντας το «Βράδυ» του. Είναι μία χαλαρή εκπομπή, που δεν σε κάνει ούτε να προβληματιστείς, ούτε να… τσιτωθείς, λίγο πριν πας στο κρεβάτι σου.

Χαλαράαααααα! Δεν περιμένω από το «Βράδυ» ούτε κοινωνικο-πολιτικές αναλύσεις, ούτε αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ, ούτε καν… καλλιτεχνικές αποκαλύψεις. Ένα late night talk show είναι, όπως δεκάδες που γίνονται σε όλο τον κόσμο με σκοπό να περάσει καλά ο τηλεθεατής. Και τα late night talk shows φέρουν τη σφραγίδα των παρουσιαστών τους, που είτε σου αρέσουν και τα παρακολουθείς, είτε… αλλάζεις κανάλι.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει το δικό του ύφος, λίγο… σνομπ, αλλά και με μία δόση «έλα να τα πούμε ωμά». Αυτά λοιπόν, σκεφτόμουν αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής, που καλεσμένοι του ήταν η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιώργος Παπαδάκης. Όσον αφορά τη συζήτησή του με την ηθοποιό, ο παρουσιαστής κινήθηκε στα γνωστά «χαλαρά» μονοπάτια, με ερωτήσεις… που περιμέναμε. Χαλαρή η καλεσμένη, χαλαρός ο παρουσιαστής, χαλαρή κουβέντα…!

Όσον αφορά όμως, τη συζήτησή του με το Γιώργο Παπαδάκη… ε, εκεί… εκνευρίστηκα! Πάει η «χαλαρότητα»! Γιατί; Πολύ απλά, γιατί όταν έχεις το Γιώργο Παπαδάκη απέναντί σου, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του ως καλεσμένος και εμφανώς διατεθειμένος να μιλήσει για όλα και εσύ τον ρωτάς πώς του φάνηκε που ο Τζορτζ Κλούνεϊ «σιδερώνει» τα γεννητικά του όργανα, ε… είσαι αλλού «βραδιασμένος»!
Αν και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ο Παπαδάκης ήταν εμφανώς αποφασισμένος να μιλήσει για όλα, να κάνει πλάκα, να κάνει χιούμορ, να… να… να… ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν τον άκουγε, αλλά ήταν χωμένος στις καρτέλες του, στα όσα του είχαν σημειώσει οι συνεργάτες του, αφήνοντας τις πάσες που του έδινε ο Παπαδάκης να πέφτουν στο κενό! Όχι…! Δεν περίμενα να μάθω «ανατριχιαστικές λεπτομέρειες» από τη ζωή του Γιώργου Παπαδάκη. Περίμενα όμως, να δω ένα ωραίο… ματς «ατακών», μεταξύ τους! Ενώ όμως, ο ένας έριχνε τρίποντα, ο άλλος ήταν στα αποδυτήρια… με τον Κλούνεϊ.

Συμπέρασμα; Καμία προσωπική σφραγίδα του οικοδεσπότη που, ιδιαίτερα χθες, ήταν σαν να είχε αλλού το μυαλό του και να πήγε στην εκπομπή απροετοίμαστος με στιλ «έλα, πάμε να τη βγάλουμε την εκπομπούλα»! Ναι, εκπομπούλα ήταν… και πέρασε. Χαλαρά αλλά και αδιάφορα. Και το «αδιάφορο», τις περισσότερες φορές παντού, μας κάνει να… αδιαφορούμε κι εμείς και να του γυρίζουμε… το κανάλι! Κι όταν αυτό συμβεί, κάποια… τούρκικη σειρά παίρνει τη θέση των “αδιάφορων” που όμως, έχουν κι αυτοί ευθύνες γιατί με τη στάση τους, τους άνοιξαν το δρόμο…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε