Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Πρετεντέρης… πάει στο «Νησί»

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε ακόμα περισσότερες πως η σειρά που έκανε φέτος τη διαφορά είναι το «Νησί». Δυστυχώς όμως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και τη Δευτέρα 23 Μαΐου η σειρά του MEGA ρίχνει τίτλους τέλους!

Αμέσως μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά για τη σειρά και μάλιστα από τους ανθρώπους που συνετέλέσαν στην επιτυχία της. Στην εκπομπή «Ανατροπή» της Δευτέρας λοιπόν ο Γιάννης Πρετεντέρης θα φιλοξενήσει τους συντελεστές του «Νησιού».  
 
Στο στούντιο της εκπομπής θα βρεθούν αρκετοί από αυτούς που ευθύνονται για την επιτυχία της για να θυμηθούν και να μας πουν όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ακόμα και η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ θα έρθει ειδικά από το Λονδίνο για να μιλήσει για τη σειρά του MEGA αλλά και ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, που θα ταξιδέψει από την Κρήτη. Παρούσα και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου που υπογράφει το σενάριο ενώ τις δικές τους αναμνήσεις θα ξεδιπλώσουν ο Στέλιος Μάινας και η Κατερίνα Λέχου, η Ευγενία Δημητροπούλου και η Γιούλικα Σκαφιδά, η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και ο Νίκος Ορφανός καθώς και ο Τάσος Νούσιας και η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου.
 
Την επιτυχία της σειράς θα σχολιάσουν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ενώ σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ο διευθυντής προγράμματος του MEGA, Πέτρος Μπούτος, θα μιλήσει για την ενδιαφέρουσα και δύσκολη περιπέτεια αυτής της παραγωγής, εξηγώντας πώς μια ιδέα πέρασε από τη φαντασία στην πράξη.
 
Τη Δευτέρα το βράδυ λοιπόν αμέσως μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει την «Ανατροπή» και πάει στο «Νησί». Κι είναι σίγουρο ότι θα τον ακολουθήσουν πάρα πολλοί τηλεθεατές…!
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε