Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ψινάκης ξεκίνησε πόλεμο

Ο Ψινάκης ξεκίνησε πόλεμο

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή για τη… γλώσσα του Ηλία!

Λένε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει. Κι αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύει περίτρανα ο Ηλίας Ψινάκης που με όσα λέει… σφάζει με το βαμβάκι! Ο «δαιμόνιος μάνατζερ» όπως τον αποκαλούν, έχει καταφέρει να τα λέει έξω από τα δόντια χωρίς ωστόσο να προσβάλλει και χωρίς να θίγει. 

Το… βιτριολικό του χιούμορ όμως, έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών. Κι αυτή η αγάπη αποδείχτηκε και την Παρασκευή που η πρωινή εκπομπή του MEGA, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, κατάφερε να περάσει πρώτη, αφήνοντας αρκετά πίσω τους ανταγωνιστές σε ALPHA και ΑΝΤ1. 

Η είδηση που ξέσπασε πριν από λίγες μέρες είναι ότι ο Ψινάκης ετοιμάζεται να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 προς το MEGA για να παρουσιάσει μία καινούργια εκπομπή με τίτλο «Just the two of us» και που είναι κάτι αντίστοιχο με το «Dancing with the stars», μόνο που οι stars αντί να χορέψουν… προσπαθούν να τραγουδήσουν! 

Είναι ολοφάνερο ότι το MEGA προσπαθεί να πιάσει τους ανταγωνιστές του στον… ύπνο και ενώ τα υπόλοιπα κανάλια καθυστερούν στην υπογραφή συμβολαίων με τους παρουσιαστές των εκπομπών, το κανάλι της Μεσογείων προπορεύεται και κλείνει συμφωνίες. Έτσι άλλωστε, έκλεισε την Ευγενία Μανωλίδου για να παρουσιάσει το καινούργιο ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef». 

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στον ΑΝΤ1 δεν σκοπεύουν να χάσουν μέσα από το κανάλι τους και τον Ηλία Ψινάκη. Γι’ αυτό και κλείστηκε… επείγον ραντεβού με τους ανθρώπους του καναλιού και τον Ψινάκη ώστε να δουν και να αποφασίσουν γρήγορα τι θα κάνει την επόμενη χρονιά στο κανάλι του Αμαρουσίου. Δεν είναι μάλιστα υπερβολή αν πούμε ότι ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να δώσει «λευκή επιταγή» στον Ψινάκη για να κάνει ό,τι πρόγραμμα του αρέσει περισσότερο από αυτά που θα του προτείνουν αλλά κι ό,τι ο ίδιος έχει στο μυαλό του. 

Το ραντεβού, όπως είπαμε, θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες αφού το άλλο «στρατόπεδο» αυτό του MEGA έχει κάνει πιο σαφείς προτάσεις στον Ψινάκη. Και βέβαια, από αυτό τον… παρασκηνιακό «πόλεμο» για χάρη του «δαιμόνιου μάνατζερ» δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ALPHA καθότι έχει καινούργιο project που ταιριάζει… γάντι στον Ψινάκη. Αλλά για αυτό θα σας ενημερώσουμε σε άλλο άρθρο του Newsit!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε