Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Σάκης ανάλαβε δράση για τους «Ήρωες»

Ο Σάκης ανάλαβε δράση για τους «Ήρωες»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες, όσους βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, αφού έπεσαν πάνω στο Σάκη Ρουβά.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε χθες το πρώτο γύρισμα για τους «Ήρωες», την καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1, που αναζητά τους ανθρώπους αυτούς που προσφέρουν ανιδιοτελώς στους συνανθρώπους μας.

Χθες το μεσημέρι λοιπόν, ο Σάκης βρέθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην Ερμού και στην Αθηνάς, όπου μαζί με το συνεργείο της εκπομπής έκανε το γύρισμα για το τρέιλερ, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται αυτές τις μέρες και με το οποίο θα καλεί τους τηλεθεατές να… προδώσουν τους «Ήρωες» που γνωρίζουν!

Αν και ήδη, στα γραφεία του ΑΝΤ1 έχουν φτάσει περισσότερες από χίλιες αιτήσεις, εντούτοις θεωρείται σίγουρο ότι το κάλεσμα του Σάκη θα δραστηριοποιήσει τους τηλεθεατές και έτσι θα μάθουν στο Μαρούσι ακόμα περισσότερους «Ήρωες» που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και προσφέρουν στους συνανθρώπους μας. Το γύρισμα για το τρέιλερ διήρκεσε λίγη ώρα, καθώς και ο Σάκης, αλλά και όλο το επιτελείο γνώριζε πολύ καλά τι θα κάνει, αλλά σταμάτησε αρκετές φορές από την έκπληξη των περαστικών που αντιδρούσαν όταν έβλεπαν τόσο στον πεζόδρομο της Ερμού, όσο και στην οδό Αθηνάς, το Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν κεφάτος, καθώς και η συγκεκριμένη εκπομπή του αρέσει πολύ και για αυτό άλλωστε δέχτηκε αμέσως την πρόταση του ΑΝΤ1 για να συμμετέχει σε αυτήν. Όσο για τα γυρίσματα της εκπομπής, προβλέπεται να ξεκινήσουν αρχές Μάιου, καθώς στο Μαρούσι έχουν πολλή δουλειά, αφού πρέπει πρώτα από όλα, να αξιολογηθούν σωστά οι αιτήσεις από την αρμόδια επιτροπή και να είναι σίγουρο ότι οι «Ήρωες» που θα κερδίσουν μία θέση στην εκπομπή, θα είναι και αυτοί που την αξίζουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε