Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο έκαναν κυβέρνηση, αλλά η Βίσση με τη Βανδή…

Ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο έκαναν κυβέρνηση, αλλά η Βίσση με τη Βανδή…

Αν πριν από χρόνια λέγαμε σε κάποιον ότι στην εξουσία θα βρεθεί κυβέρνηση υποστηριζόμενη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το λιγότερο που είχαμε να εισπράξουμε θα ήταν το γέλιο. Τελικά όμως, στην πολιτική τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα μπορεί να συμβούν. Ακόμα και αυτά που μας κάνουν είτε να γελάμε, είτε… να κλαίμε! Αντίθετα όμως, στη σόου μπιζ, υπάρχουν ακόμα… στεγανά!

Μπορεί λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να έκαναν κυβέρνηση, ανεβάζοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, αλλά η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή δεν μπορούν να καθίσουν δίπλα δίπλα ούτε σε κριτική επιτροπή.

Όπως σας είχα γράψει πριν από μήνες, αποκλειστικά μέσα από το Newsit, τα στελέχη του ΑΝΤ1 πλησίασαν τις δύο κυρίες για να τις έχουν στην κριτική επιτροπή του «The Voice». Τότε μάλιστα, κάποιοι διέψευδαν τα όσα έλεγα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είχε γίνει προσέγγιση στη Βίσση, αλλά ουδέποτε στη Βανδή. Η ίδια η «απόλυτη» μάλιστα σε ερώτησή που της είχε τεθεί είχε πει ότι πράγματι είχε συζητήσει με τον ΑΝΤ1, αλλά γνώριζε ότι στην κριτική επιτροπή θα ήταν μόνο μία γυναίκα… αποκλείοντας έτσι ευγενικά το ενδεχόμενο να καθίσει δίπλα από τη Βανδή.

Αργότερα όμως, σε επαφές που είχε με τον ΑΝΤ1 η Βίσση πληροφορήθηκε ότι πράγματι στο κανάλι του Αμαρουσίου όχι μόνο δεν έχουν αποφασίσει να είναι η μοναδική γυναίκα στην επιτροπή, αλλά είχαν κάνει επαφές και με τη Βανδή για να είναι και αυτή στο talent show. Και κάπου εκεί, όπως φαίνεται, η Βίσση αποφάσισε να πει το μεγάλο «όχι», αρνούμενη να κάνει… κυβέρνηση με τη Βανδή.

Έτσι λοιπόν… στράβωσε μία συνεργασία που αν μη τι άλλο θα είχε ενδιαφέρον να τη δούμε να πραγματοποιείται έστω και τηλεοπτικά. Αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι κι επειδή έχουμε δει και «κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει ο καιρός. Μπορεί οι δύο τραγουδίστριες να μην συνεργαστούν στο «The Voice», αλλά ίσως στο μέλλον βρεθούν στην ίδια πίστα. Γιατί μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν ότι «οι πολιτικοί αλλάζουνε, αλλά οι σταρ… ποτέ!», αλλά και στο χώρο της σόου μπιζ… ποτέ μην λες ποτέ! Άλλωστε… καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός… τις κυβερνήσεις!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε