Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Σκαρμούτσος και η σχέση του με τα… φυτά και τα λουλούδια!

Ο Σκαρμούτσος και η σχέση του με τα… φυτά και τα λουλούδια!

Είναι από τους πολύ καλούς σεφ αλλά έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA «Master Chef».

Ο λόγος για το Δημήτρη Σκαρμούτσο που παραχώρησε συνέντευξη στους «συγκατοίκους» του στο κανάλι της Μεσογείων, στους «Κηπουρούς του Mega», για το ομότιτλο περιοδικό. Οι τρεις «κηπουροί» λοιπόν, οι Μάκης, Σωτήρης και Γιάννης συνάντησαν το Δημήτρη και τον ρώτησαν πολλά, όπως τη σχέση του με τα λουλούδια.

«Δεν είμαι τόσο καλός, αν και μου αρέσουν πολύ και τα αγαπώ. Καμιά φορά, αν πάθουν κάτι, πανικοβάλλομαι. Έχω αρκετά, δύο ελιές, ένα παρτέρι με μυρωδικά, μία γαρδένια και κάποια ακόμη που δεν ξέρω τα ονόματά τους» λέει ο Σκαρμούτσος ενώ προσθέτει πως το αγαπημένο του φυτό είναι «ο βασιλικός για το άρωμά του, αλλά και για το πόσο καλά δένει με όλα τα υλικά της μαγειρικής. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποια ποικιλία βασιλικού, θα ήταν ο μοβ βασιλικός της Ταϊλάνδης. Είναι ίδιος με τον κλασικό και έχει μοβ φύλλα. Εξαιρετικά γλυκοφάγωτος, αλλάζει τη γεύση μέσα στο φαγητό. Με λεμόνι γίνεται λεμονάτος και ούτω καθεξής.»

Η σχέση όμως, του Σκαρμούτσου με τα φυτά και τα λουλούδια έχει… βαθιές ρίζες, καθώς όπως αποκαλύπτει «το πρώτο μου τατουάζ ήταν ένα τριαντάφυλλο. Νεαρό τριαντάφυλλο, κόκκινο, που το μπουμπούκι ξεκινά να ανοίγει και είναι πολύ όμορφο. Συμβόλιζε την αλλαγή και το πέρασμά μου από το τέλος της εφηβείας στο ξεπέταγμα της υπόλοιπης ζωής».
Περισσότερα όμως, στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έχει δώσει στο περιοδικό «Κηπουροί του Mega».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε