Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο σκληρός αγώνας του Γιώργου Αυτιά

Ο σκληρός αγώνας του Γιώργου Αυτιά

Οι συσκέψεις των Καμπουράκη-Οικονομέα και η… μοναξιά του Παπαδάκη

 Ξυπνά από τα χαράματα και γυρνά σπίτι του αργά το βράδυ. Ξεκινά την εκπομπή του πρώτος και… κατεβάζει ρολά όταν οι κύριοι αντίπαλοί του έχουν φύγει. Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά που έχει αποδείξει πως δεν το βάζει κάτω και πως είναι διατεθειμένος να μην σταματά καθόλου μέχρι να κερδίσει τηλεθεάσεις. Χθες λοιπόν, Τετάρτη 21 Απριλίου, ο Αυτιάς κατάφερε να περάσει πρώτος στις τηλεθεάσεις, αφήνοντας τον Γιώργο Παπαδάκη στη δεύτερη θέση ενώ το δίδυμο Καμπουράκη-Οικονομέα βρέθηκε τρίτο.

Το ραβασάκι της AGB έκανε τον μεν Αυτιά να χαρεί αλλά τους δε Καμπουράκη με Οικονομέα να ξεκινήσουν αγώνα δρόμου με την πλήρη στήριξη του ενημερωτικού τομέα του MEGA, προσπαθώντας να πάρουν τα νούμερα τηλεθέασης πίσω! Στην άλλη πλευρά της Αθήνας όμως, προς Μαρούσι μεριά, ο Γιώργος Παπαδάκης προσπαθεί μόνος του, λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα εικοστά γενέθλια της εκπομπής του να κρατήσει ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης για τον ΑΝΤ1. 

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο δημοσιογράφος αναγκάζεται ακόμα και να κλείνει ο ίδιος προσωπικά τους καλεσμένους της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, λοιπόν η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες την Τετάρτη 21 Απριλίου, σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 22,7%

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 20,3 %

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 19,5%

 

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 7,9%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 5,4%

Τέλος, μπορεί ορισμένα στελέχη του ΣΚΑΪ να προσπαθούν να δείχνουν ευχαριστημένοι με τις τηλεθεάσεις του πρωινού διδύμου τους, αλλά κάποια άλλα στελέχη του καναλιού δεν μπορούν πλέον να κρύβουν την ανησυχία τους για τις… χαμηλές επιδόσεις των Λυριτζή-Οικονόμου. 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε