Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Σπήλιος Χαραμής Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών

Ο Σπήλιος Χαραμής Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤ1 στην ACT

Στην ετήσια συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Σπήλιος Χαραμής εξελέγη ομόφωνα Αντιπρόεδρος της ΑCT (Association of Commercial Television in Europe), δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 : 

«Η τιμή αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των ικανοτήτων και της εμπειρίας του κ. Χαραμή από το σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα διοικητικά στελέχη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ επί σειρά ετών, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την τηλεοπτική αγορά και έχει στο ενεργητικό του μεγάλη και επιτυχημένη πορεία σε τηλεοπτικούς σταθμούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η ομόφωνη εκλογή του κ. Χαραμή αποτελεί επιβράβευση και για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς η τεχνογνωσία των στελεχών του αναγνωρίζεται από έναν κορυφαίο οργανισμό ΜΜΕ του εξωτερικού. Από τη θέση του Αντιπροέδρου της ACT, ο κ. Χαραμής θα έχει την ευκαιρία να συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού τηλεοπτικού τοπίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 είναι ιδρυτικό μέλος της ACT.»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε