Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Σπύρος Σούλης εναντίον της Σίσσυς Φειδά

Ο Σπύρος Σούλης εναντίον της Σίσσυς Φειδά

Ο πόλεμος στα… σπίτια ΑΝΤ1 και ALPHA

Αν και βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο πόλεμος στο τηλεοπτικό τοπίο δεν λέει να κοπάσει. Στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσης των προγραμμάτων τους λοιπόν, τα κανάλια παρατάσσουν ό,τι δυνατό όπλο έχουν επιθυμώντας ακόμα… τις τηλεθεάσεις. 

Έτσι μπορεί ο ΑΝΤ1 να ολοκληρώνει πρόωρα το σήριαλ «Κύριος και κυρία Πελς» αλλά όχι μόνο δεν παρατά τη μάχη αλλά αντίθετα πρόκειται να… χτυπήσει τους αντιπάλους του κυριολεκτικά… με το δεξί. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1 «Με το δεξί» που παρουσιάζει ο Σπύρος Σούλης και προβάλλεται κάθε Σάββατο, πρόκειται να… μετακομίσει από τα βράδια του Σαββάτου και να προβάλλεται κάθε Τετάρτη βράδυ, απέναντι μάλιστα στο «Σπίτι από την αρχή» του ALPHA που παρουσιάζει η Σίσσυ Φειδά. Η πρώτη… μάχη μεταξύ των «σπιτιών» ΑΝΤ1 και ALPHA θα δοθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου. 

Με αυτόν τον τρόπο και το κανάλι του Αμαρουσίου θα… χτυπήσει το ανταγωνιστικό του προϊόν αλλά και ο ίδιος ο παρουσιαστής θα βρεθεί απέναντι με την αντικαταστάτριά του στο κανάλι της Κάντζας. Γιατί, μην ξεχνάτε, ότι η πρώτη εκπομπή στο τηλεοπτικό τοπίο που ασχολήθηκε με τις αλλαγές σπιτιών, ήταν το «Άλλαξέ το» στον ALPHA με παρουσιαστή τον Σπύρο Σούλη. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στη θέση της εκπομπής «Με το δεξί» θα βρεθεί η καινούργια ξένη σειρά «The Adventures of Merlin», προσπαθώντας να κάνει πιο… μαγικά τα σαββατιάτικα βράδια των τηλεθεατών.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε