Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Σταμάτης Μαλέλης τα λέει όλα!

Είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζει πολύ καλά τα της τηλεόρασης και όχι μόνο. Αναμφισβήτητα ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR Σταμάτης Μαλέλης είναι από τα πρόσωπα εκείνα που προκαλούν αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ποια είναι τα σχέδιά του σε αυτήν τη δύσκολη και για την τηλεόραση περίοδο; Τι αλλαγές ετοιμάζει για το κανάλι της Κηφισιάς; Θα βάλει από την επόμενη χρονιά την Ελεονώρα Μελέτη απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη;Ο Σταμάτης Μαλέλης τα αποκαλύπτει όλα απόψε το «Βράδυ» στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Εκτός όμως από τα επαγγελματικά σχέδιά του, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR λέει τη γνώμη του και για την κρίση στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Αυτό που επίσης έχει ενδιαφέρον είναι το ποιες μεταγραφές θα έκανε και με ποια πρόσωπα θα ήθελε να στελεχώσει το STAR, αν μπορούσε. Μία αποκαλυπτική συνέντευξη από ένα στέλεχος της τηλεόρασης που σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον. Επίσης, καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο σημερινό «Βράδυ» είναι και η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια του «Master Chef Junior» αποκαλύπτει τα επαγγελματικά της σχέδια ενώ για ακόμα μία φορά τονίζει ότι δεν θέλει να αφήσει ποτέ το ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Επίσης, μιλά για το σύζυγό της και αποκαλύπτει γιατί αισθάνεται περήφανος για αυτήν. Μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου αποδεικνύει… on camera ότι είναι μια παραδοσιακή γυναίκα! Αυτά και άλλα πολλά, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε απόψε το «Βράδυ» στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε