Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Χριστόπουλος μιλά για το ταλέντο του… στις γυναίκες!

Ο Χριστόπουλος μιλά για το ταλέντο του… στις γυναίκες!

Τον τελευταίο καιρό κάθεται σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ο λόγος για το Χάρη Χριστόπουλο που έδωσε συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη και η οποία θα προβληθεί αύριο Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, μέσα από την εκπομπή «Movies and stars» του MTV.

Ο φωτογράφος μόδας μιλά για όλα: για την ψυχανάλυση, τον έρωτα της ζωής του που κρατά 24 χρόνια αλλά και γενικότερα τις σχέσεις του με τις γυναίκες, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως «δεν μετράω τις σχέσεις που έχω κάνει, αλλά νιώθω πολύ χορτασμένος. Ποτέ δεν υπήρξε γυναίκα που να θέλω να κατακτήσω και να μην το καταφέρω. Μπορεί να μην είναι 1000, αλλά πρέπει να είναι σίγουρα 2-3 εκατοντάδες. Είμαι της ποιότητας! Ό,τι κάνω στη ζωή μου θέλω να το κάνω πολύ καλά. Λατρεύω τον ερωτισμό! Εγώ ερωτεύομαι εγκεφαλικά, το έχω ξεχωρίσει το σαρκικό. Ο μεγαλύτερος έρωτας που έχω ζήσει κρατάει 24 χρόνια. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα, 24 χρόνια να σκέφτεσαι έναν άνθρωπο και να είσαι ερωτευμένος με την ύπαρξή του. Δεν είμαι ζηλιάρης. Έχω αγαπηθεί πάρα πολύ στη ζωή μου. Σιχαίνομαι τη ζήλεια. Απορώ με τους ανθρώπους που προβαίνουν σε πράξεις ζήλειας. Όποια γυναίκα προσπάθησε να με ελέγξει, εξαφανίστηκα σε χρόνο ρεκόρ. Έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα για τον έρωτα. Μερικές φορές με πιάνει όταν πάω να χάσω κάτι, να εμφανιστώ κάπου, μπορώ να διανύσω μεγάλες αποστάσεις για ένα λεπτό, για να δώσω κάτι πολύ μικρό. Έχω πάει από Νέα Υόρκη Αθήνα για μια μέρα.»

Παρά όμως, το… ταλέντο του στις γυναίκες, ο Χριστόπουλος ομολογεί ότι είναι μοναχικός άνθρωπος. «Και στους 3 ψυχαναλυτές που πήγα τους τρέλανα! Στο τέλους μιλούσαν περισσότεροι αυτοί και εγώ άκουγα. Είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος κι ας δίνω την εντύπωση του πληθωρικού. Περνάω ατελείωτες ώρες μόνος μου! Όταν φωτογραφίζω, υπάρχουν στιγμές που έχω αναστατωθεί και έπρεπε να απομακρυνθώ για λίγο, να κάνω ένα κρύο ντους. Τρελαίνομαι να μυρίζω τα κορίτσια, πάντα ήθελα να ακούω τι λένε, τα μυστικά τους», δηλώνει ο κριτής του talent show.

Εννοείται λοιπόν ότι ο Σατσίδης δεν έχασε την ευκαιρία και ρώτησε το Χριστόπουλο για την Ευγενία Μανωλίδου.

«Η Ευγενία είναι χαρούμενη γιατί είναι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που μάλλον τη θαυμάζουν. Από την πρώτη στιγμή που την είδα στην τηλεόραση, κατάλαβα ότι έχει μέλλον. Δεν ξέρεις αν πρέπει να την αντιπαθείς ή να τη λατρεύεις. Αυτή η μείξη την κάνει πολύ εμπορική. Πολλοί φίλοι μου είναι ερωτευμένοι μαζί της. Μου κάνει εντύπωση, δεν είμαι όμως και ο μέσος όρος. Είναι σέξι, σε βαθμολογία θα της έβαζα 7 με 8 γιατί μπορεί να μην είναι bimbo ή να έχει εκρηκτικό σώμα με τις καμπύλες, αλλά είναι πολύ κομψή και έχει μία ακαταμάχητη θηλυκότητα και μια γλυκιά αφέλεια που την κάνει πολύ ερωτική. Όποιος τη γνωρίζει ξεχνάει ότι είναι παντρεμένη! Άλλωστε το γεγονός ότι κάποια είναι παντρεμένη δεν σημαίνει ότι σταματάς να έχεις ορμές για εκείνη.».

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί και που αποδεικνύει ότι ο Χάρης Χριστόπουλος, εκτός από το… ταλέντο του στο γυναικείο φύλο γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να πει για να συζητηθεί. Περισσότερα, αύριο το βράδυ στις 8, στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies and stars» στο MTV.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε