Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Χρήστος Φερεντίνος μπαίνει ξανά στην απογευματινή μάχη

Ο Χρήστος Φερεντίνος μπαίνει ξανά στην απογευματινή μάχη

Το deal του ΑΝΤ1 με τον παρουσιαστή

 Είναι γνωστό ότι οι καθημερινές απογευματινές σειρές του MEGA «Η ζωή της άλλης» και τα «Μυστικά της Εδέμ» χτυπάνε κόκκινο στα μηχανάκια τηλεθέασης της AGB. Αν και φέτος ο ΑΝΤ1 σημείωσε άνοδο σε αρκετές ζώνες του, τόσο στην πρωινή με τους Καραμέρο-Χαριτάτο, όσο και στη βραδινή prime time με τα show του (X Factor, Ελλάδα έχεις ταλέντο, Dancing with the stars) αλλά και με το «Ράδιο αρβύλα», το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην απογευματινή ζώνη του.

Το «Love bites» εκτός του ότι είναι ένα κάκιστης αισθητικής τηλεοπτικό προϊόν, δεν έχει φέρει ούτε νούμερα τηλεθέασης στον ΑΝΤ1. Για το λόγο αυτό, έστω και με καθυστέρηση μίας σεζόν, οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν την επόμενη σεζόν το «Love bites» να… δαγκωθεί από το πρόγραμμα. Από την άλλη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σκοπεύουν να δώσουν το πράσινο φως στο «Κάρμα» αφού -παρά τον κακό προγραμματισμό που έκαναν στην αρχή της σεζόν προβάλλοντας τη σειρά το σαββατοκύριακο- καταφέρνει καθημερινά πλέον, να φέρνει στο κανάλι αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης.

Μόνο που η… τρύπα στο καθημερινό πρόγραμμα που θα αφήσει το «Love bites» πρέπει να καλυφθεί. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, απέναντι στη «Ζωή της άλλης» θα βρεθεί ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Deal». Άλλωστε το τηλεπαιχνίδι έχει χαρίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου υψηλότατες τηλεθεάσεις. Αυτές τις μέρες λοιπόν, στον ΑΝΤ1 προσπαθούν να κάνουν deal με το Χρήστο Φερεντίνο να αναλάβει ξανά την παρουσίαση του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού, θεωρώντας μάλιστα ότι έτσι και το «Κάρμα» θα ανέβει σε τηλεθεάσεις αφού με το «χτίσιμο» της ζώνης θα εισπράττει και μεγαλύτερες τηλεθεάσεις.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στο deal ΑΝΤ1 και Φερεντίνου είναι ο παρουσιαστής να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με την ίδια κριτική επιτροπή (Βαγγέλη Περρή, Ηλία Ψινάκη και Ευγενία Μανωλίδου) αφού το talent show, ανέβασε αρκετά φέτος τις τηλεθεάσεις του αποδεικνύοντας πως έχει ακόμα ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε