Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι αλλαγές στο «Πολύ Μπλα Μπλα» της Τσιμτσιλή

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Καινούργιες αφίξεις στη μεσημεριανή εκπομπή του ALTER


Αλλαγές πρόκειται να γίνουν την επόμενη σεζόν στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του ALTER «Πολύ Μπλα Μπλα». Βέβαια., η… μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι στο τιμόνι της εκπομπής θα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Μπουρναζίου, αν και αποχαιρέτησαν τη Φαίη Σκορδά αποφάσισαν να μην αλλάξουν τίτλο στην εκπομπή τους.

Εκτός από την Αλεξάνδρα Τσόλκα και τον Στάθη Παπούλια που όπως σας έχουμε γράψει, ανανέωσαν με το ALTER, μαζί τους θα είναι και ο Νίκος Παρτσώλης. Αν και ο δημοσιογράφος παρουσιάζει τώρα το «Thats Life Summer», την επόμενη σεζόν θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην παρέα της μεσημεριανής εκπομπής αφού ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μαζί τους θα είναι και η Ελένη Φωτοπούλου. Η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αν κι έλεγε ότι είχε αποφασίσει να… αποχωρήσει από την τηλεόραση, φαίνεται είτε ότι το μετάνιωσε είτε ότι τελικά, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον «Καφέ» της Ελένης! Μετά το δοκιμαστικό που έκανε για την παρουσίαση της εκπομπής «TV Weekend» που ανέλαβε τελικά η Άννα Λυβαθινού, οι υπεύθυνοι στο ALTER της πρότειναν να ενταχθεί στο πάνελ του «Πολύ Μπλα Μπλα», πρόταση την οποία αποδέχθηκε κι έπεσαν οι υπογραφές.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στο πάνελ της εκπομπής θα είναι ένα ακόμα άτομο που ακόμα όμως δεν έχει ακόμα υπογράψει.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε