Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οι αποφάσεις του ALPHA για τα «Sunshine girls» τους

Εδώ και καιρό τα περιμένουμε να σκάσουν… μύτη στο τηλεοπτικό τοπίο και όπως φαίνεται ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε τα «Sunshine girls» να… λάμψουν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Το ριάλιτι που ακολουθεί κατά πόδας τις Ειρήνη Λαιμού, Μάντα Παπαδάκου, Μαίρη Αλεξίου, Χριστίνα Κοντοβά και Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου έχει γυριστεί πριν από πάαααρα πολλούς μήνες αλλά παρέμενε στα συρτάρια του καναλιού της Κάντζας. Τώρα όμως, από τις 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ τα «Κορίτσια» θα ξεκινήσουν να δίνουν μάχη για την τηλεθέαση.

Στο σημείο μάλιστα αυτό πρέπει να διευκρινίσουμε ορισμένες αλλαγές που έχουν γίνει στο concept της εκπομπής καθώς επιθυμία του ALPHA δεν είναι να ακολουθήσει τη συνταγή των «Νοικοκυρών» του ΑΝΤ1 και να επιδείξει τη χλιδάτη ζωή των πρωταγωνιστριών του. Στο κανάλι της Κάντζας έκριναν πολύ σωστά ότι με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας θα ήταν προκλητικό να προβάλλουν χλιδή και πλούτο. Έτσι το «Sunshine girls» θα είναι μία σειρά που θα προβάλλει μεν την καθημερινότητα των «κοριτσιών» του αλλά με χιουμοριστική διάθεση χωρίς –εννοείται- να τις… κανιβαλίζει! Στόχος τους είναι το ριάλιτι να είναι μία… ηλιόλουστη εκπομπή στο ομιχλώδες τηλεοπτικό τοπίο και να κάνει τους τηλεθεατές να το παρακολουθήσουν ευχάριστα.

Μάλιστα, προχθές πραγματοποιήθηκε και συνάντηση των πέντε «Sunshine girls» μετά από πολύ καιρό προκειμένου να φωτογραφηθούν για την εκπομπή. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη και το γύρισμα πολύ… ανατρεπτικό. Αναμένουμε λοιπόν τα «Κορίτσια» ελπίζοντας ότι πράγματι θα φέρουν λιακάδα στο τηλεοπτικό τοπίο που φέτος έχει πολλά… σκοτεινά σημεία!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε