Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι αποφάσεις του Τούρκου παραγωγού για το επόμενο “Survivor”

Οι αποφάσεις του Τούρκου παραγωγού για το επόμενο “Survivor”

Κατάφερε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης να… εισβάλλει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και να φέρει τους… κάτω, πάνω!

Μετά τη σαρωτική πορεία του «Survivor» στους πίνακες τηλεθέασης ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάφερε όχι μόνο να αυξήσει τα κέρδη της εταιρείας του, αλλά να παίζει και δραστικό ρόλο στις εξελίξεις στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. Σενάρια θέλουν τον τούρκο παραγωγό να έχει βάλει στο μάτι δική του συχνότητα αλλά αυτό που υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές είναι ότι ο «Mister Survivor» έχει κερδίσει τον τίτλο του «Mister ΣΚΑΪ», υποστηρίζοντας ότι η συμμετοχή του στο κανάλι του Φαλήρου έχει… διευρυνθεί και πέρα των προγραμμάτων που τους έχει παραχωρήσει. Οι ίδιες αξιόπιστες πηγές τονίζουν τη συμφωνία του τούρκου παραγωγού με τον ΣΚΑΪ και με την οποία όσο αυξάνονταν οι τηλεθεάσεις, τόσο αυξάνονταν τα κέρδη του. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο πως τελικά το ριάλιτι δεν ήταν τόσο προσοδοφόρο για το σταθμό του Φαλήρου, αλλά ήταν για τον Ατζούν που όχι μόνο εισέβαλε στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά τώρα πλέον έχει πρωταγωνιστικό λόγο και ρόλο στο σταθμό!
Με την άνεση και το «αέρα του νικητή» που του έδωσε το ριάλιτι φαίνεται ότι ο Ατζούν δεν έχει ακόμα αποφασίσει οριστικά να μπει σε κόντρα με τον ΑΝΤ1, αλλά προς το παρόν σκοπεύει απέναντι στο ριάλιτι επιβίωσης που θα βγάλει ο σταθμός του Αμαρουσίου, το «Nomads», να βγάλει τα άλλα «όπλα» από τη φαρέτρα του, το «Voice» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ενημέρωσε συνεργάτες του στην εταιρεία παραγωγής πως σκοπός του είναι ο δεύτερος κύκλος του «Survivor» να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2018. Ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες και τον τούρκο παραγωγό αλλά και τις δραστηριότητές του για το τούρκικο ριάλιτι στη Δομινικανή Δημοκρατία υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να γίνει πολύ νωρίτερα, σημειώνοντας ότι αυτό το διαδίδει για να ρίξει… στάχτη στα μάτια των ΑΝΤ1-ικών.
Πάντως είναι εμφανές ότι ο «Mister Survivor» δεν σκοπεύει να ανοίξει τα χαρτιά του και όταν αποφασίσει τι θα κάνει… θα ενημερώσει και το κανάλι του Φαλήρου που κινείται… στις επιθυμίες του, ε, λάθος… στις παραγωγές του, εννοούσα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε