Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι «Αρβύλες»… πάνε εκλογές!

Οι «Αρβύλες»… πάνε εκλογές!

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και όλοι κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς. Το τι έχουμε να ακούσουμε τις επόμενες μέρες, δεν περιγράφεται καθώς όλοι οι υποψήφιοι θα βάλουν τα δυνατά τους να κερδίσουν τις ψήφους μας.

Ο προεκλογικός πυρετός δε, αναγκάζει ακόμα και τους «Ράδιο αρβύλες» να χτυπήσουν ακόμα μία φορά. Εκτός λοιπόν από αυτές τις μέρες, δηλαδή Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη βράδυ που μεταδίδεται η εκπομπή τους, η θεσσαλονικιώτικη παρέα θα χτυπήσει ακόμα μία φορά μέσα στη βδομάδα και μάλιστα λίγες ώρες πριν από τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών.
Οι «Ράδιο Αρβύλες» λοιπόν ετοίμασαν ένα έκτακτο επεισόδιο με τα «καλύτερά τους» για τις εκλογές και τους υποψήφιους. Τα καλύτερα αποσπάσματα δηλαδή που έχουν προβάλλει στις εκπομπές τους, θα συγκεντρωθούν και θα προβληθούν σε ένα «Best off-Εκλογές by Αρβύλα», την Παρασκευή, στις 11 το βράδυ. Το σίγουρο είναι ότι οι τηλεθεατές θα γελάσουν πολύ. Οι υποψήφιοι που έπεσαν «θύματα» της σάτιράς τους όμως, μάλλον δεν θα… ενθουσιαστούν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε