Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι… άσχετοι φωστήρες του ALPHA

Οι… άσχετοι φωστήρες του ALPHA

Τα σχέδια και τα προβλήματα της επόμενης σεζόν για το κανάλι της Κάντζας.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον τηλεπαιχνίδι πρόκειται να προβάλει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο ALPHA. Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha Κριστόφ Μάινους το κανάλι της Κάντζας πρόκειται να προβάλει το «Clueless Genius», δηλαδή τους ιδιοφυείς… που δεν έχουν ιδέα. 

Σύμφωνα με το concept του τηλεπαιχνιδιού κάποιοι… φωστήρες (genius) προσπαθούν να βρουν απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα και να αποδείξουν ότι δεν είναι… clueless, δηλαδή άσχετοι με το θέμα! 

Σύμφωνα τώρα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στον ALPHA προσπαθούν να βρουν τους (σε ελεύθερη μετάφραση) «άσχετους φωστήρες» που θα πάρουν μέρος στο τηλεπαιχνίδι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τους ρόλους αυτούς επιθυμούν πρόσωπα που να έχουν χιούμορ και έξυπνη ατάκα. Ανάμεσα λοιπόν στα ονόματα που έχουν σκεφτεί να αξιοποιήσουν στο κανάλι της Κάντζας φέρονται να είναι οι «δικοί τους» Νίκος Μουτσινάς και Σωτήρης Καλυβάτσης ενώ έχει ήδη κάνει συζήτηση για να συμμετέχει και ο Ρένος Χαραλαμπίδης. 

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ανάμεσα στους άντρες σκέφτονται να υπάρχει και μία γυναίκα που επίσης να διαθέτει ατάκα και χιούμορ. Μπορεί για το λόγο αυτό να σκέφτονται την Κατερίνα Ζαρίφη αλλά οι υπεύθυνοι του καναλιού γνωρίζουν ότι μετά και την ατυχή συνεργασία τους στον «Πρωινό καφέ» του ΑΝΤ1, δεν μπορούν στο ίδιο πλατό να συνυπάρξουν… Μουτσινάς και Ζαρίφη! 

Για όλα αυτά όμως, θα αποφασίσουν αφού αυτή τη βδομάδα αποφασιστεί το αν τελικά το «Δέστε τους» που είναι ο Μουτσινάς συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Γιατί είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί ο Μουτσινάς να είναι και στον «Καφέ με την Ελένη» και στο «Δέστε τους» και στο«Clueless Genius». Αλλά όλα αυτά θα τα αποφασίσουν στην αυριανή σύσκεψη στο κανάλι της Κάντζας. Κι εμείς θα σας ενημερώσουμε για ό,τι πρόκειται να γίνει…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε