Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι coach του «Voice» αρχίζουν… τις κλοπές!

Οι coach του «Voice» αρχίζουν… τις κλοπές!

Ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή η διαδικασία των blind auditions του «Voice» με τον κάθε έναν από τους 4 coach να έχει επιλέξει τους 16 διαγωνιζόμενους της ομάδας του για να προχωρήσει στην επόμενη φάση των battles.

Όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο του πετυχημένου talent show κατά τη διαδικασία των battles δύο διαγωνιζόμενοι από κάθε ομάδα «μονομαχούν» επί σκηνής με «όπλο» το τραγούδι και ο coach θα επιλέξει ποιον θα κρατήσει για την επόμενη φάση των live. Μόνο που φέτος οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Stavento και Μελίνα Ασλανίδου θα έχουν τη δυνατότητα να… κλέψουν κάποιον από τους διαγωνιζόμενους των αντίπαλων ομάδων.

Πώς θα γίνει αυτό; Οι συμμετέχοντες λοιπόν θα μπαίνουν στο ρινγκ όπου θα «μονομαχούν» τραγουδιστικά και στο τέλος ο coach τους θα αποφασίζει ποιον θα κρατήσει και ποιος θα αποχωρήσει από το talent show. Ωστόσο ένας από τους άλλους coach θα μπορεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί και να «κλέψει» τον παίκτη που είναι να αποχωρήσει για τη δική του ομάδα. Έτσι  θα τον σώσει και θα διαγωνιστεί στα live με τη δική του ομάδα.

Αυτή η διαδικασία των «steal», δηλαδή των «κλοπών», ενισχύει και την κόντρα μεταξύ των 4 coach καθώς κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι ο αντίπαλός του coach δεν έκανε τόσο καλή δουλειά με το διαγωνιζόμενο που είχε στην ομάδα του και τον θέλει στη δική του ομάδα για τη «μάχη» των live. Κάθε coach έχει το δικαίωμα να «κλέψει» δύο παίκτες από τις αντίπαλες ομάδες και έτσι κάθε coach θα έχει πλέον στην ομάδα του για τα live 10 διαγωνιζόμενους. Οι 8 θα είναι αυτοί που θα έχει επιλέξει από τους 16 αρχικούς παίκτες της ομάδας του και θα έχει σώσει από τις μονομαχίες ενώ οι 2 θα είναι αυτοί που θα έχει κλέψει από τους αντιπάλους του.

Η τελική φάση λοιπόν των live θα ξεκινήσει με 40 διαγωνιζόμενους που θα περάσουν από τις «μονομαχίες» είτε ως νικητές είτε ως… λάφυρα! Όπως ανέφερα η φάση των blind auditions ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή και τα τέσσερα battles θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον ΑΝΤ1 την Κυριακή 19 Απριλίου όπου οι coach θα αρχίσουν και τις… κλοπές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε